Kiracı ve Ev Sahibi Kavgası: Cinsel Organını Kesip Ağzına Sokmaya Çalıştı

Son yıllarda artan kiracı ve ev sahibi kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Yalova’da kiracı 50 yaşındaki Adnan S., aynı binada oturan ev sahibi 69 yaşındaki K.A.’yı önce dövdü, sonra cinsel organını keserek ağzına sokmaya çalıştı. Olay sonrası teslim olan Adnan S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Artan kiralar nedeniyle eski kiracılarını tahliye etmek isteyen ev sahipleri ile kiracılar arasında sık sık kavga yaşanıyor.

Alınan bilgiye göre, Yalova’nın Dere Mahallesi'nde ikamet eden Adnan S., aynı binada oturan ev sahibi K.A., ile evine tahliye için icra memurlarını gönderdiği için tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle kiracı Adnan S., ev sahibi K.A'yı önce yumrukladı, sonrasında ise elindeki bıçakla cinsel organını kesti. Gözü dönen kiracı, bununla da yetinmeyerek yaşlı adamın kestiği cinsel organını ağzına sokmaya çalıştı.

K.A'nın yere düşmesiyle olay yerinden ayrılan Adnan S., daha sonra polise giderek teslim oldu. Kiracısı tarafından cinsel organı kesilen ev sahibi K.A., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Ev Sahibi-Kiracı Kavgasında Kan Aktı: Çok Sayıda Kişi Yaralandı
Kavga İhbarına Giden Jandarmanın Başına Gelenler: Definecilerin Yaptığı Büyüyü Tespit Ettiler
Ayakkabılar Yüzünden Kavga Ettiği Kız Öğrenciyi Göz Yaşları İçinde Bırakan Ev Sahibi Kullanıcıları İkiye Böldü

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
14.09.2024

Ulan alkışlayan şerefsizler adam haklı olsa bile kabile devleti mi burası. Ben de kiracıya, ben de ev sahibiyle sorun yaşıyorum ama bu mudur çözümü.

Kabile devleti mi burası diye ciddi ciddi mi soruyorsunuz? ilginç

14.09.2024

Tayyip'in ülkeyi getirdiği yer

14.09.2024

nederseniz diyin ülke toplumsal çürüme var eskiden bu kadar değildi bu hale gelme sebebi 20 yıl itibariyle olmaya başladı

TÜM YORUMLARI OKU (48)