Kıraathanede Oturan 4 Çocuk Babası Adama Yorgun Mermi İsabet Etti: Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti

Bursa'da arkadaşlarıyla birlikte gittiği kıraathanede başına yorgun mermi isabet eden 43 yaşındaki Evren Adıgüzel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Adıgüzel'in organlarının, ailesinin isteğiyle bağışlandığı öğrenildi.

Olay, çarşamba günü Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kıraathanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam üzeri kıraathaneye gelerek arkadaşlarının bulunduğu masaya oturan Evren Adıgüzel, kısa bir süre sonra ayağa kalkıp duraksadıktan sonra yere yığıldı.

Adıgüzel'e ne olduğunu anlamaya çalışan arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Adıgüzel'i hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 43 yaşındaki 4 çocuk babası adam kurtarılamadı.

Adıgüzel'in kalp kapağı, karaciğeri, böbrekleri ve kornealarının ailesinin isteği üzerine bağışlanacağı öğrenilirken, kurşunun isabet ettiği kıraathaneden önce uğradığı başka bir kıraathanede çekilen görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İşte o anlar; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

“Sağlığa Yararlı Olduğunu Duydum” Diyerek Evinin Balkonunda Yetiştirdiği Kenevirleri Açıklamaya Çalışan Adam
Fenomenlerle Çalıştığını Söyleyen Gençten Çarpıcı Sözler: 'Lüks Yaşamla Alakaları Yok, Örnek Almayın'
İzmir’de Yürek Burkan Anlar: Evleri Yanan Vatandaşlar Röportaj Verdi

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
19.08.2024

Resmen şansa yaşıyoruz ya 🤦🏻‍♀️ Allah rahmet eylesin 😔

Pasif Kullanıcı
19.08.2024

Yine bir insanın ölümüne bakarak nasıl bir ülkede yaşadığımızı anlıyoruz. Bireysel silahlanma, hayvan katliamı, çocuk tecavüzleri, orman yangınları, yoldan geçerken elektrik çarpması, nerden geldiği belli olmayan mermiyle alakasız şekilde ölmek…Ülkeye bak !!!

Bursa da düğünlerin çoğunda havaya ateş açılıyor özellikle mahalle aralarında yapılan düğünlerde ve kimse siz ne yapıyorsunuz demiyor şikayet etsende farketmiyor polis gelme zahmetinde bile bulunmuyor yaz aylarında bursada olan gerçekten şansa yaşıyor Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ