Kira Ödeyerek Hayata Tutunmaya Çalışanlar İçlerini Twitter'a Döktü

Son yıllarda yaşadığımız yüksek enflasyon ve gelirlerin erimesi zaten zor olan büyükşehirlerde yaşamayı imkansız hale getirdi. Özellikle kiralardaki yükseliş düzgün bir dairenin pek çok kişinin maaşının tamamının barınmaya bile yetmediğini gözler önüne seriyor.

Tabii bu durum karşısında pek çok kişi bir şeyler yazıp çiziyor.

twitter.com

Ve yalnız olmadıkları anlaşılıyor.

twitter.com

👇

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Narin'in Katledildiği Tavşantepe Köyü'nün Geçmişinde Hizbullah Bağlantıları mı Var?
Bir Cep Telefonunun Vergisinin Kendisinden Pahalı Olması İsyan Ettirdi
Dilan Polat Şubelerini Trolleyen Kişiler Viral Oldu

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
11.09.2024

Resmen taş devri ile aynı seviyedeyiz en büyük sorun barınma ve yemek.

11.09.2024

Belki linç yiyeceğim ama kira fiyatları yurt dışında da aynı. Maaşımızın yarısı bazen daha fazlası kiraya gidiyor. Barınma sorunu küresel çapta sıkıntılı. Ancak burda asıl soru kalan para yetiyor mu? Yurtdışında kalan parayı biriktirip kısa sürede ev araba alabiliyoruz ya da market, giyim alışverişleri vs kalan paranın çok ufak bir kısmına tekabül ediyor. Konut sorunundan önce alım gücü artırılmalı. İnsanlar temel ihtiyaçlarını gideremez hale gelmiş. Mevcut düzenin bu durumu çözemeyeceğini görmek için 50 kere daha mı seçilmesi gerekiyor? Muhalefet halkın seçim limiti ne bu konuda çok merak ediyorum. Bence erken seçim şart.

11.09.2024

Yurt dışı derken? Uganda mi?

11.09.2024

Özel sektörde sigortasız, asgari ve genelde altında çalışmak zorunda kalıp, gece açlıktan bayılıp eve düşüyorum. Yemek yesem kira yok, kira versem yemek. Lütfen devlet benim için seçsin. Güya denetim var, onlar da yolunu bulmuş, denetim bereketinden ihya oluyorlar. Adamlar olur da insan cinsi denetçi gelirse sigorta girişi yapıp kapıdan çıkınca iptal edecek kadar rahatlar. Özel sektör kime bağlı, yamyamlar neden sömürüyor bizi, oyuma talip olan bana faturalardan vergi sıkıştıran kim, hangisinin kölesi edildik. Hakkımı helal etmiyorum, hırsız arsız değilsem buna mı mahkumum, hani Müslümanı ve bunlar da haram ya o halde haramzadeler neden ihya ediliyor. Sokakta durup gerçekten bakın ama sürüngenler hariç kimler ne üzüntüler taşıyor, bir diğer grup da servette kafayı yamiş dünyada daha ne yerim diye geziyor. Yazık dünya benim ve ben benim kadar senin olduğunu da biliyorum ama sen benim hakkımı da çalıyorsun. Susuyorum, bu tamamen iğrentiden.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ