Kına Gecesinde Dehşet! Gelini Av Tüfeğiyle Vurdular

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde, bir magandanın av tüfeğiyle ateş açması sonucu gelin Merve Y. (28) kına gecesinde vuruldu. Saçmaların isabet ettiği gelin yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün akşam 21.00 sıralarında, ilçeye bağlı Köseli beldesi Çiftlik Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde meydana geldi. Kına gecesinde tüfekle açılan ateş sonucu vücuduna saçma isabet eden gelin Merve Y., yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerince Yerköy Devlet Hastanesine götürülen yaralı daha sonra Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi.

M.Y.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tüfekle ateş açan kişinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
03.09.2023

salak bunlar baska tarif edecek kelime bulamiyorum cehalet otesi gerizekalilik bu silahla dugun asker eglencesi konvoy vs yapan maldir

03.09.2023

Yazık günah bu kaçıncı olay. Hayvanlar bile başına kötü birşey gelince akıllanip aynı hareketten kaçınıyor bizim insanımıza ders alma özelliği yüklenmemiş sanki

03.09.2023

Maymundan beş dk önce mi doğdun dağ primatı seni? Bu kadar zekasızca sevinen başka kültür var mı? Kınada gelini vurusun, yorgun mermin çocuk öldürür, yeter ya bari eğnlenmeyi bilin.

03.09.2023

bence eglenmesinler onu Bild beceremiyorlar

TÜM YORUMLARI OKU (23)