'Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik': Ekşi Sözlük Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Ekşi Sözlük’te yer alan “halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor” başlıklı içerik hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, “Başlık ve başlık altında yer alan paylaşımlarda suç ve suç unsuru içeren ifadeler bulunduğu kanaatine varılmış olup şüpheli şahıs/şahıslar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca re'sen soruşturma başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

'Suç işlemek için alenen tahrikte bulunmak'

Ekşi Sözlük hakkındaki soruşturma, “Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik” ve “Suç işlemek için alenen tahrikte bulunmak” suçundan başlatıldı.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
09.08.2021

İstediğiniz mecrayı kapatın, G İ D E C E K S İ N İ Z!!!

10.08.2021

Gideceksiniz diyenler çoğu gitti.

09.08.2021

Adalet, hukuk ve güvenin olmayışının vurgulanmasından rahatsız ve aynı zamanda tahrik olan halkın hangi kesimi oluyor?

09.08.2021

Sedat Peker aylardır bas bas bağırıyor vatan hainlerini ifşa ediyor ,halkı soyanları ,devletin içindeki derincileri ihbar ediyor , tecavüzcüleri , katilleri ihbar ediyor ama nedense ekşi sözlük te iki kelimeyi sakıncalı bulup soruşturma başlatan cumhuriyet başsavcısı bütün o ihbarlara kulak asmayip bilakis kulaklarını tıkıyor ,,, Merak etmeyin elbet bu vatan içinde şerefli vatan evladı savcilarda var ve elbet hesap soracaklar bütün bu vatan hainlerinden ...

TÜM YORUMLARI OKU (42)