Kimse Vedalaşmadı: Mehmet Yılmaz Ak'tan Savcı Pars'a ve Yargı'ya Duygusal Veda

Kanal D'nin iki sezondur ekranları kasıp kavuran dizisi Yargı, yakın bir dönemde final kararı alarak tüm seyircilerini üzmüştü bildiğiniz gibi. Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi finale adım adım ilerlerken, Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak'ın kendi isteğiyle diziden ayrılma kararı ortalığı birbirine katmıştı. Diziye dün akşam resmi olarak veda eden oyuncuya, çalışma arkadaşlarından bir mesaj dahil gelmedi...

İlk bölümü 19 Eylül 2021'de Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, iki sezondur reytingleri alt üst ediyor.

Ekranların en sevilen yapımı haline gelen Yargı'nın her yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor.

Ali Bilgin'in yönettiği Yargı'nın senaryosunu ise Sema Ergenekon yazıyor. Dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor bildiğiniz gibi.

Açıklanana göre Yargı bu sezon final kararı aldı. Dizi sezon sonunda ekranlara veda etmeyi planlıyor.

Eğer dizinin sıkı takipçisiyseniz Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak'ın sağlık sorunları dolayısıyla diziye kendi isteğiyle veda ettiği paylaşılmıştı.

Daha sonrasında ünlü oyuncu kendi sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda; depremin ardından sevdiklerine ve ailesine vakit ayırmak istediğini, bu sebepten diziye veda ettiğini söylemişti.

Tüm detayları burada anlattık:

Yargı'nın 'Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'ın Neden Yapımdan Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Bu olayın ardından Sema Ergenekon, dizide eşi Uğur Aslan'ın karakteri için yazdıklarıyla Mehmet Yılmaz Ak'a göndermede bulunmuştu. Sema Ergenekon ve eşi Uğur Aslan, depremde Hatay'daki akrabalarının büyük bir çoğunluğunu kaybetmişti.

'Çalışmaya devam ediyoruz' mesajı veren ikilinin dizide yer verdikleri sahne, Mehmet Yılmaz Ak'a gönderme olarak algılanmıştı.

Burada bahsettik:

Yargı'nın Senaristi Sema Ergenekon, Diziden Ayrılan Mehmet Yılmaz Ak'a Senaryo Üzerinden Gönderme Yaptı!

Bu olayların üstüne Mehmet Yılmaz Ak, sosyal medya hesabından klinik psikolog Beyhan Budak'ın bir sözünü alıntılamıştı. Paylaştığı sözde, "Sen de benim çektiğim gibi ve aynı şekilde acı çekeceksin demek zorbalıktır..." ifadeleri yer alıyordu.

Merak edenler için olayı burada anlattık:

Yargı'nın Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'tan Senariste Sitem Dolu Gönderme: "Herkesin Acısı Bireyseldir"

Yargı'nın dün akşam yayınlanan 56. bölümünde Savcı Pars'a veda edildi. Ölümünü dahi yalnızca kesik bir el ile yazan senarist Sema Ergenekon'a sosyal medyada tepki yağdı. Sahneyi 'Sema Ergenekon'un acı intikamı' olarak yorumlayan izleyiciler, 55 bölümdür dizide Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Pars'a bu sonun layık görülmesine sinirlendi.

Sahneyi ve tepkileri burada anlattık:

Savcı Pars'a Korkunç Bir Ölüm Yazan Sema Ergenekon'un Yargı'daki İntikamına Tepki Yağdı!

Dün akşamki bölümün ardından Mehmet Yılmaz Ak, Instagram'da Kaan Urgancıoğlu'nun yanında olduğu bir fotoğrafı paylaşarak diziye veda etti.

"55 bölüm boyunca beni evine misafir eden, izleyen, destek veren, ilgisini ve sevgisini eksik etmeyen tüm seyircilerime sonsuz teşekkür ederim.😇🙏 Güzel günlerde görüşmek dileğiyle:) Güle güle Pars👋"

Bu vedanın ardından dikkat çeken asıl detay ise Yargı oyuncu ekibinden hiç kimsenin Mehmet Yılmaz Ak'la ilgili bir paylaşım yapmaması ve veda etmemesi oldu.

Kendi veda paylaşımında dahi Kaan Urgancıoğlu ile olduğu bir sahneyi paylaşan Mehmet Yılmaz Ak'a, oyunculardan hiçbiri yorum dahi yapmadı.

Yapımın, oyuncuların ve senaristin sırf diziden ayrılmak istedi diye bu denli tepki göstermesi sosyal medyada tepki çekmeye devam ediyor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...

Dizinin son bölümünü izlemek isteyenlere:

Yargı 56. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
YORUMLAR
13.03.2023

Diziden bir oyuncu, sağlık ve ailevi sebebler yüzünden diziden ayrıldı. Kaç gündür içerik üstüne içerik, kurgusal karakterleri nasıl bu kadar gerçek hayatlarınıza soka biliyorsunuz.Çok farklı bir kafa yaşıyorsunuz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ