Kimse Beklemiyordu! Ömer'in Sezon Finalinde Hakan'ın Reşat'a Yaptığı El Hareketi Şoke Etti!

Yoğun geçen bir yayın döneminin ardından Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrolü paylaştığı Ömer dizisi sezon finaliyle ekranlara kısa bir ara verdi. Dizinin son bölümünde birçok olay yaşanırken Hakan ve Reşat'ın kavga ettiği sahne diziye damga vurdu. Sahnede Hakan'ın Reşat'a yaptığı el hareketi ise izleyenleri hem şaşırttı hem güldürdü.

İsrail dizisi Shtizel'den uyarlanan Ömer dizisi, kadrosundaki güçlü isimlerle seyirciyi haftalardır ekran başına toplamayı başaran bir yapım. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi çok sevildi.

Hikaye her ne kadar yavaş aksa da, diziyle ilgili eleştiriler çığ gibi büyüse de özellikle Ömer ve Gamze arasındaki uyum nedeniyle çok sevildi.

Kendisinden yaşça büyük olan Gamze'ye aşık olan ve sonunda da evlenen Ömer'in Gamze'ye karşı duyguları, tavırları, cilveleşmesi izleyiciyi mest ediyor.

Haftalardır devam eden Ömer, her dizi gibi ekrana Pazartesi günü kısa bir ara verdi. Sezon finalinde Gamze'nin eski eşi ortalığı bir güzel karıştırdı. Çocuğunu kaçırmak isterken Ömer ve ailesi çocuğu ellerinden aldı.

Bu sırada da Süreya cadısının yalanını herkes öğrendi. Haliyle de Ömer ve ailesi rahat bir nefes aldı. Reşat da Gamze karşısında bir miktar yumuşadı.

Fakat, sosyal medyada Ömer'n sezon finali beklentileri karşılamadı. Hayal kırıklığına uğrattığı söylenen dizi, eleştirildi.

Bu içeriğimizde tepkileri okuyabilirsiniz:

Gamze Gitti mi? Ömer'in Hayal Kırıklığı Yaşatan Sezon Finaline Gelen Tepkiler!

Tüm bu eleştirilerin yanında Reşat ve Hakan'ın sahnesi izleyenleri güldürdü. Emine'nin okula gitmediğini duyan Reşat konuşmak için kızı Nisa'nın evine gelmişti.

Hakan karaktersizi de bu sırada Nisa'nın içkili mekanda çalıştığını söyledi. İpler bir güzel kopunca Reşat Haluk'a tokatı yapıştırdı.

Reşat Hakan'a işe girmediği takdirde Nisa ve çocukları alacağını söyleyince herkesi kopartan el hareketi beliriverdi. Haluk'un Reşat'ın arkasından bu hareketi yapması istemsizce güldürdü.

İşte o hareket 😂

Sahnenin tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ömer Dizisindeki Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın Öpüşme Sahnesi Olay Oldu!
Hangi Partiye Oy Verirlerdi? Ömer Dizisindeki Karakterlerin Siyasi Görüşlerini Analiz Ettik
Ömer Dizisinde Gamze'nin Tahir'e 'Bir Tek Sen misin Müslüman?' Çıkışı Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR

Haluk Hakan değil miydi ya?

13.06.2023

Evet, doğru. Haluk ve Hakan karıştı. Düzelttim hemen. Teşekkür ederim. :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ