Kimse Anlayamadı! 'Sevgiline Bunları Anlatma' Başlıklı Tavsiye Listesi Gündem Oldu!

Twitter'da 'Sevgiline bunları anlatma' başlıklı 4 maddeden oluşan bir liste gündem oldu. Kimsenin anlam veremediği listeye yorum yağdı.

Sosyal medyada herkes ilişkilere dair geçmişte yaşadıkları deneyimlerden yola çıkarak ilişki tavsiyesi sık sık veriyor. Özellikle Twitter'da neredeyse herkes ilişki uzmanı olmuş durumda.

'Şöyle yapın böyle söyleyin' derken karşımıza 'Sevgiline bunları anlatma' başlıklı 4 maddeli bir paylaşım çıktı. Paylaşımda yazılan maddeler herkese çok ilginç geldi.

'Ben bunları anlatmazsam ne anlatacağım?' diyen kullanıcılar da bu listeyi yorumsuz bırakmadı.

Sizin bu maddeler hakkındaki düşünceleriniz neler?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Twitter'da Yalı Çapkını'nın Zerrin'i Toprak Sağlam'a Sataşan Demet Akalın Yorumlarıyla Güldürdü!
Televizyon Dünyasıyla İlgili Yaptıkları Paylaşımlarla Hepimizi Güldüren Kullanıcılar

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
02.08.2023

Eski sevgililerini kıyaslama yapmadığın müddetçe anlatabilirsin. Karşınızdaki kadın/erkek davar değilse ve sizi kinamayacak gün gelip yüzünüze vuurmayacaksa herşeyi konuşup paylaşmaktan daha güzel çok az şey vardır. Sonuçta birliktelik paylaşmak demek acısıyla tatlısıyla..Ama öyle insanlar var ki ailenizle yaşamış olduğunuz sorunu bile gün gelir sizin hatanızmış gibi yüzünüze vurur. Öyle insanımsı şeylerin yok olması dileğimle..

02.08.2023

tam tersi bence. özellikle bunları anlat ki tanıyabil karşı tarafı. böylece hızlı bi şekilde gerçek yüzünü görüp, seni olduğun gibi kabul eden o doğru insana daha hızlı ilerlersin..

02.08.2023

Sevgilinle her şeyi paylaş ama bunu kimseye söyleme diyeceğin hiç bir şeyi anlatma. 40 yaşını geçmiş biri olarak defalarca tecrübeyle sabittir.

TÜM YORUMLARI OKU (13)