Kimlik Gösterme Arbedesinde Kendisini Sopayla Darp Eden Vatandaşı Ayağından Vuran Bekçi

İstanbul'da gerçekleşen olayda, bekçi, şüphelendiği bir araçtaki kişilerin kimlik kontrolünü yapmak istedi. Ancak bir vatandaş kimliğini vermek istemedi.

Kimliğini bekçiye vermek istemeyen vatandaş ardından sopayla bekçiyi elinden yaraladı.

Bekçi, şüpheliyi silahla ayağından vurarak yakaladı.

DHA'nın aktardığı habere göre, araçtaki şüphelilerden Yüksel D, mahalle bekçisi Mehmet A.'ya "Sen benim kimliğimi alamazsın" diyerek sopayla saldırdı.

Sopa darbesini engellemeye çalışırken elinden yaralanan bekçi, tabancasıyla ateş ederek şüpheliyi sol bacağından vurdu. Yaralanan şüpheli, ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Kaynak: Sputnik

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
08.05.2020

Bekçi haklı... Ne var am.q kimliğini versen... Kaçak mısın firari mi?

Pasif Kullanıcı
08.05.2020

Kimliğini göstermek istemeyen “VATANDAŞ(!)” ha ONEDİO!! Bekçilerin bu kadar artis artis dolaşmasını tasvip etmiyordum. Ancak bekçinin görevi olan kimlik sorma yetkisini şüpheli davranışlarından dolayı kullanmasına karşılık, bekçiye dayılanan ve karşı gelen “ Orhan D.'nin uyuşturucu madde kullanma, kasten yaralama, ruhsatsız silah bulundurma ve dolandırıcılıktan, Yüksel D.'nin ise kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama ve nitelikli yağma suçlarından kaydı“ olduğunu öğrendiğimde, bekçilere ve polislere de Amerika’daki Gibi böyle topluma zararlı varlıkları öldürme yetkisinin de verilmesinin şart olduğunu düşünmeye başladım. İyi etmiş, eline sağlık. Keşke gebertse de toplum böyle bi pislikten kurtulsaydı!! 👏🏻👏🏻👏🏻

08.05.2020

Tek merak ettiğim şey şu Amerika’da öldürme yetkisine sahip polisler yılda kaç tane mahsumu sırf şüpheli gördükleri için vuruyor yada sokak ortasında öldüresiye paralıyor biliyormuşun? Bence hayır ki Amerikan polisleri bizimkilere bakarak muhteşemler bizimkilere o bahsettiğin yetkileri ver bak bakalım neler oluyor

08.05.2020

Bekçi amatör, önüne geleni bekçi yaparsan bu olur diye kamu spotu olmuş adeta ancak Arnavutköy'de ilk 6 yılı bölük pörçük olsa da 11 sene yaşamış biri olarak şunu söyleyeyim. Vurulan adamın da normal biri olma ihtimali yok. Arnavutköy nasıl bir yer diye merak ediyorsanız şöyle anlatayım. Biri başkasının tapulu arsasına bile bile ev yapmıştı. Arsa sahibi şikayetçi oldu, yıkım kararı alındı. Kararın uygulanabilmesi için 1 otobüs dolusu çevik kuvvet gelmişti, öyle mukavemet göstermişlerdi. Hani vurulan adamı da sakın Etiler sakini gibi değerlendirmeyin. Ya korsan taksidir, ya kaçakçıdır, ya torbacıdır ya da medeniyet öğrenememiş zorbanın tekidir. Ama normal biri olmasına imkan yok. Yani 2 taraf da masum değil burada. Şu bekçilik sisteminin savunulur bir tarafı yok. Bir adamın eline silah ve kullanma yetkisi veriyorsan ona göre de yeterliliğini ölçüp eğitim vermen lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (27)