Kimliği Ortaya Çıktı: Tekme Atan Sapık Abdullah Çakıroğlu'na Karşı Halk Öfkeli

Şort giydiği gerekçesiyle hemşire Ayşegül Terzi'yi darp eden saldırgan yakalandı ve kimliği ortaya çıktı. Gerisi ise malum...

Yakalanmasıyla beraber kimliği açığa çıkan Abdullah Çakıroğlu, yakalandığı gibi de serbest bırakıldı!

Şort Giyen Kadına Otobüste Tekme Atan Saldırgan Tutuklandı

Bu akıl almaz adaletsizlik sosyal medyada derhal yayıldı.

Abdullah Çakıroğlu isimli saldırganın özellikle halinden memnun ve pişkin surat ifadesi bu öfkeyi adeta katladı!

Utanmadan "Ben vücutta açık gördüğüm yerlere tekme atarım. Giyimini beğenmediğim insanları döverim." dediği de kayıtlara geçti.

Yaptığından hiçbir pişmanlık duymayan ve yeniden yapacağını ima eden sapık saldırgan "devlet bunlara ceza vermiyor. Devlet bunları cezalandırmalı" diyerek hareketine adeta destek istedi!

Ailesi tarafından "akli durumu yerinde değil" denildi ve polis tarafından serbest bırakıldı fakat halk bu durumdan memnun değil! Kimse bu saldırganla aynı sokakta dolaşmak istemiyor.

"İslam hukukuna uygun davrandım" diyen sapık saldırgan Abdullah Çakıroğlu'nun laik bir ülkede yaşadığımızdan habersiz olacak kadar cahil biri olduğunu sanmıyoruz!

Zira kendisi tam zamanlı bir işte güvenlik görevlisi olarak çalışıyor ve bol bol sosyal medya, özellikle Facebook üzerinden paylaşımlar yapıyor!

Düşüncelerini sosyal medyada dile getirmekten de çekinmiyor anlayacağınız. Sokakta niye çekinsin? "Açık kadın karımdır" cümlesinden anlaşılan zihniyet bariz...

Böylesine Işid zihniyetli bir saldırganın dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşıyor olması kadınlar için daha da büyük bir korku sebebi!

Fakat sosyal medya üzerinden kendisi ifşa edildi bir kere...

Size tekme atmakta hiçbir sakınca görmeyen ve "açık gördüğüm yere vururum" diyen bu şahsa denk gelirseniz özsavunma hakkınızı kullanmanızda hiçbir sakınca olmamalı!

Bilgileri de açıkça paylaşılıyor, zira herkes otobüste yanında oturan insanın potansiyel bir katil, sapık bir saldırgan olmadığından emin olmak ister!

İnsanlar sosyal medyada Abdullah Çakıroğlu denen bu sapık saldırganın fotoğrafını kadınların güvenliği için paylaşıyor.

Aynı zamanda göz dağı verenler de yok değil!

Bu saldırganın hareketinin arkasında olması, bir sonraki sokağa çıkışında yine bir kadına saldıracağının teminatıdır.

Biraz da sen bizi izle bakalım, Abdullah Çakıroğlu...

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
18.09.2016

Şizofrenmiş, islam hukukuymuş hikaye. Ben size özetleyeyim. Azgının biri elde edemediği güzellik karşısında kafayı yiyip kendinden geçiyor. Yıllarca yolda gördüğü o hoş kadınlar, sarılan sevgililer, bir erkeğin o güzel kadını öpüyor olması, onun yobaz dünyasında yaşayamadığı tüm özgürlükler, evde beğenmediği sevmediği karısı, televizyonda görüp arzudan kafayı yediği hayatı bu kadar yakınında görüyor olması ama bi türlü ulaşamaması falan beynini ziktigimin yobazını kendinden geçirtiyor. 'Günaaah buuu', dine yakışmaz', 'cehennemde yanacaksınız' kutsalının arkasına rahatlıkla sığınıp kinini, nefretini kusuyor. Nerde yokluk orda kafayı yiyen beyinsizler.

18.09.2016

ahahaha :D ulan :D:D yarıla yarıla okudum güzel tespit

18.09.2016

toplum giderek medeniyetten uzaklaşıyor ve devlette bunu destekliyor .

19.09.2016

1 yaşında ikiz kızlarım var bu şerefsiz piçler çoğalıp kızlarımın hayatı ileride zora girmesin diye buna benzer hareketi yapanın orada ağzına sıçarım net ! Ses çıkarmayanların hepsi bu adamdan daha suçlu buna ceza vermeyen hukuk bu adamdan daha suçlu!!!

TÜM YORUMLARI OKU (70)