2000'li yıllarda ya henüz doğmamış, ya da çok küçük oldukları için o yılların trendlerini ilk kez deneyen gençler yeni bir moda çağı açtı.
Basit, demode, sıkıcı gibi anlamlara sahip bir kelime.
Ancak her şeyi adlandırmayı ve anlamlandırmayı seven yeni kuşak bu kez cheugy olan her şeye tepki olarak bambaşka bir karşı moda geliştiriyor.
Özellikle ünlüler bunu çok yapıyor. Böylece yeni trendler başlıyor.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Herşeyi anlamlandırmayı seven yeni kuşak? Olum siz neyin peşindesiniz lan. Biz başka bir dünya'da mıyız? Niçin olayları olduğu gibi göremiyorsunuz ak. Siz de biliyorsunuz çoğunluğun buna uymadığını.
Size ne insanların ne giydiğinden, orası burası açık rahatsız oluyorum diyen zihniyetten ne farkı var bunun, ayrıca şıklığa gelirsek kimse şık olmak zorunda değil, hayatını istediği gibi anlamlandırır, kıyafete göre sosyal statü belirleyenlerden ne farkınız var. İnsanları seyredip yorumlamak yerine kendi hayatlarınıza odaklansanız biraz?
Aman giysinler okulları bitip gerçek yaşam ve iş hayatına başladıkları zaman hepsini görecem 😂