Kim Suçlu? Evli Bir Erkekle Sevgili Olan TikTok Kullanıcısı Kadının Yaptığı Yorum Tartışma Yarattı

Evli bir erkekle sevgili olan TikTok Kullanıcısının paylaştığı video ve bir takipçisine verdiği yanıt Twitter'da gündem oldu. Kullanıcının yaptığı 'Evli olan ben miyim kocası düşünsün' yorumu sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. 

Bakalım siz ne düşüneceksiniz? Sizce kim haklı?

Evli birinin eşini aldatması ya da bir kişinin (erkek ya da kadın) evli biriyle sevgili olması nereye giderseniz gidin hoş karşılanmayan bir durum. Genel olarak da hangi sebeple olursa olsun taraflar suçlu ilan edilir.

Sık sık aldatma örnekleriyle de suçlu ilan edilen kişiler yapılan tartışmalarla değişiklik gösterebiliyor. Bazı insanlar sadece eşine sadakat sözü veren evli bireyi suçlarken, suçu sadece evli biriyle birlikte olan kişide arayanlar da çıkıyor.

Evli biriyle birlikte olan TikTok kullanıcısı bu kadın da paylaştığı videoyla "aldatma durumunda kim suçlu?" tartışmasını alevlendirdi.

Kullanıcının, "Hiç mi düşünmüyorsun o kadının duygularını?" yorumunu yapan bir takipçisine verdiği "Evli olan ben miyim kocası düşünsün" yanıtı insanları ikiye böldü.

Birçok sosyal medya kullanıcısı kadına hak verirken bazı insanlar da ikisinin de suçlu olduğunu dile getirdi.

Peki sizce eşine sadakat sözü veren mi yoksa evli biriyle birlikte olan mı sadece suçlu?

Haydi yorumlarda tartışalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Evli İnsanlarla Birlikte Olup İhanetin Kitabını Yazarken Yaşadıkları Gerçek Olayları Paylaşan 18 Kişi
Aldatan İnsanların Ağzından Aldatma Nedenlerini Duyunca Kendinizi Sadakatsiz Dizisinde Gibi Hissedeceksiniz!
Sadakatsiz İlişkileri ve Aldatmaları Konu Edinen Entrika Yüklü 20 Film

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
20.05.2022

"Kadının kimseye karşı bir sorumluluğu yok, evli değil, barklı değil" diyenlere bu sözüm. Sizin birine karşı sorumluluktan kastınız nedir? Birine karşı sorumluluğu s..tir edelim, kendinize karşı vicdani sorumluluğunuz da mı yok? Ayrıca birine karşı sorumluluk hissetmek için kişiyi bire bir tanımamız mı gerekiyor? Bu işin vicdanı ne oldu yahu???? Gerçekten kadın kadının düşmanı yaa! Pes.!

20.05.2022

Çatır çutur parasını yiyo geziyo ediyo çocuk bakmıyor yemek yapmıyor adamın donunu yıkamıyor. Sizce vicdanı sızlar mı? He kadın karaktersiz evet ama aldatan taraf adam. Evli eşine sadık birisi başka bir kadın üstüne atlasa aldatmamalı.

20.05.2022

Uyuşturucu satıcılarının hiç suçu yok mesela içmesinler.. Dolandırıcılık da suç değil inanmasinlar.. sizin ben olmayan aklınızı s*kim bile bile evli insanlarla ilişki yaşa sonra da ben mi sadakat sözü verdim sanki diye kendini avut.

20.05.2022

Evli olduğunu bildiği bir erkekle düşüp kalkarak "metres" rolünü üstlenen asalak bir hanımefendinin bu durumu "haklı" bulunabiliyorsa yuh yâni..

TÜM YORUMLARI OKU (46)