Kim Ölecek? Yargı Dizisindeki Ceylin ve Ilgaz'la İlgili Teori Kafaları Karıştırdı!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolü paylaştığı Yargı, 3. sezonuyla seyircinin karşısına çıktı. İlk sezonuyla gönlümüzde taht kuran dizi her pazar akşamları fırtınalar estirmeyi başardı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı karakterler Ceylin ve Ilgaz'ı çok benimsedik. Sadece onları değil, dizideki birçok karakter çok seviliyor.

Yavaş yavaş finale doğru yaklaşan dizinin son bölümlerinde yaşanan olayla seyirciyi pek memnun edemedi.

Görevini yaptığı sırada bir kadını kurtaran Tuğçe'nin tecavüze uğraması büyük tepki çekti. Hala daha Tuğçe'nin tecavüzü üzerinden yaşanan olayları izlediğimiz dizinin nasıl final yapacağı da merak konusu.

Bir teoriye göre aslında dizide izlediğimiz Ceylin öldü ve Ilgaz'ın rüyasını görüyoruz. Fakat ortaya atılan başka teori kafaları biraz karıştırdı.

Bir seyirci, aslında Ilgaz'ın öldüğünü, bu nedenle farklı bir Ilgaz gördüğümüzü anlattı.

Sizce hangisi olacak, kim ölecek ya da aslında ölü?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızıl Goncalar'daki Cüneyd Karakterinin Psikolojik Rahatsızlığının Detaylı Analizi!
Bahar'ın Timur'u Mehmet Yılmaz Ak'ın Yalan Dünya'daki Eski Halini Görenler Şoke Oldu!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
16.04.2024

İsmailağa Cemaati’nin kullandığı belirtilen Mekke Nur Camii’nde 100’de fazla mülteci bulan polisin imam tarafından tehdit edildiği, bir gün sonra da görevinin değiştiği öğrenildi. Sözcü’den Hazar Dost’un haberine göre, İstanbul Sarıyer’de görevli polis memuru Y.A., 24 Mart’ta devriye gezdiği sırada denk geldiği sarıklı ve cübbeli bir kişiden şüphelinince kimlik kontrolü yapmak istedi. Özbekli olduğunu belirten şüpheli, “Pasaportum Mekke Nur Camii’nde, orada kalıyorum. Benim gibi orada yaşayan birçok kişi var” dedi. Bunun üzerine polis Y.A. camiye gitti. “Uğraşma burayla, sürgün mü istiyorsun” Cami içinde arama yaparken imam polisi tehdit ederek, “Uğraşma burayla, sürgün mü istiyorsun” diyerek tehdit etti.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ