Kim, Ne Dedi? Erdoğan'ın Koronavirüs Önlem Paketine Sosyal Medyadan Eleştiriler Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüsün ekonomide yaratacağı tahribata karşılık 21 maddelik bir paket açıkladı. Alınan kararlara bazı ekonomistlerden ve muhalefetten eleştiriler geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçerek Türkiye'nin merakla beklediği açıklamayı yaptı. Erdoğan ekonomileri alt üs eden küresel salgına karşı aldıkları tedbirleri okudu.

21 maddelik ekonomik paketin detayları👇

Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüs Toplantısı Sonrası Açıkladı: 21 Maddelik Ekonomik Tedbir Nelerden Oluşuyor?

Salgına karşı önlem paketi sosyal medyanın gündeminde...

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
18.03.2020

Siz ne bekliyordunuz? Sayıları maksimum 30 bini bulan sermaye sahibini kurtarmak mı daha kolay yoksa 30-40 milyon muhtaç insanı kurtarmak mı? Yıllarca bu şirketleri asgari ücrete çalışarak zengin ettiniz, şimdi de farklı olmayacak

18.03.2020

Şaşırtmadı. Tayyip Erdoğan'ın 2008 yılı ve sonrasında özel sektöre verdiği genişlik ve emek sömürüsü üzerine kurduğu düzen en fazla bu kadarını kaldırır.

19.03.2020

Önlemlerin hangisi halkı koruyor? İşsiz kalacak hizmet sektörüne yönelik ne var pakette? Virüs ile konut almanın alakası nedir? Millete evde otur deyip, iç hat uçuşlarında kdv düşürmenin, otellerden konaklama vergisi almamanın mantığı nedir? Kapatılan hizmet sektörleri (cafe, kahvehane v.b) Kiraları ne olacak? işçileri ne olacak? Bir de işe gidin, gelin, kimseyle temasta bulunmayın diyor. Fabrikaların kurulum sisteminden de bir haber 1000 metrekare alana 100 makine sokup 1000 işçiyi dipdibe çalıştırıyorlar, alayı da kaçak çalıştırıyor.. Evden çalışma imkanları yok.. Her yeri plaza, işçileri beyaz yaka sanıyor bunlar belli.

TÜM YORUMLARI OKU (14)