Kim Milyoner Olmak İster'in Yeni Para Ödülünden Esra Erol'daki Taşıyıcı Anne Olayına TV Dünyasında Yaşananlar

13 Eylül Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Acun Ilıcalı tarafından Survivor All Star kadrosunda olduğu açıklanan Turbo Turabi, daha önce iki kez şampiyon olmanın verdiği özgüveniyle diğer arkadaşlarına şimdiden meydan okudu.

Detaylar:

Daha Survivor All Star Başlamadan Turbo Turabi Rakiplerine Şov Yapmaya Başladı

Survivor All Star 2024 için nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından her gün yeni bir yarışmacının ismini açıklarken, paylaştığı isimlere baktığımızda mücadele epey çetin geçeceğe benziyor. Ilıcalı'nın bugün açıkladığı isim ise daha önce şampiyonluğu kıl payı kaçıran bir yarışmacı.

Detaylar:

Acun 8. Yarışmacıyı Açıkladı: Survivor Şampiyonluğunu Kıl Payı Kaçıran İsim All Star Kadrosunda!

İzlediğimiz dizilerin arka yüzü hakkında çok az şey biliyoruz. Neyse ki Yener Yalçın adlı set çalışanı setlerdeki işleyişle ilgili videolar paylaşarak izleyiciyi bilgilendiriyor. Yalçın'ın ufkumuzu açtığı yeni konu ise başrol oyuncularının fahiş ücretlerinin işleyişi hakkında!

Detaylar:

TikTok Fenomeni Set Çalışanı Yanıtladı: Sahnesi Azalan Başrol Oyuncusu Yine Aynı Ücreti Alır mı?

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca seyircinin izlediği Kim Milyoner Olmak İster'in büyük para ödülü olan 1 milyon TL'nin enflasyon ve döviz kuru derken artık pek de değeri kalmadı. Geçtiğimiz günlerde gündem olan büyük ödül sonunda güncellendi.

Detaylar:

Ödül Değişti: Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasının Para Ödülü Ne Kadar Oldu?

Cıvıl cıvıl yaz dizileri, yerlerini mekanın sahiplerine bırakırken sabırsızlıkla beklenen Yargı dizisininde yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Ceylin ve Ilgaz'ın yüzleşmesini izlediğimiz tanıtım filmi, Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül ve Poyraz'ın yüzleşme sahnesine benzeyince ortalık karıştı.

Detaylar:

Abicim O Yapıldı Yalnız: Yargı'nın Yeni Sezon Tanıtımı Poyraz Karayel İzleyicisine Bi' Yerden Tanıdık Geldi!

Burak Deniz'le birlikte başrolü paylaşan Hande Erçel'in oyunculuğu epey tartışma yarattı. Erçel'in oyunculuğu ile ilgili sayısız yorum yapılırken bir eleştiri de Seren Serengil'den geldi.

Detaylar:

Seren Serengil, Hande Erçel'in Bambaşka Biri Dizisindeki Oyunculuğunu ''Berbat'' Diyerek Eleştirdi

Yeni sezona bomba gibi başlayan Esra Erol'da bu defa çok garip bir konu işleniyor. Evlerine kahvaltıya gelen iş arkadaşıyla eşinin kaçtığını iddia ederek Erol'a başvuran İsa Bey karısını burada ararken, canlı yayına bağlanan karısının evden kaçma nedeni küçük bir şok etkisi yarattı.

Detaylar:

Esra Erol'da Evde Şofben ve Çamaşır Makinesi Olmadığı İçin Başkasına Kaçan Kadın Gülme Krizine Soktu

Yeni sezonu sabırsızlıkla beklenen Yalı Çapkını için geri sayım başladı. Büyük oyuncu değişikliklerine gidilen dizide ayrıca güzel bir kadın oyuncunun kadroya girmesi bekleniyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre beklenen haber geldi. İşte Yalı Çapkını'nın kadrosuna giren kadın oyuncu...

Detaylar:

Pelin Gitti Yenisi mi Geldi? Merakla Beklenen Yalı Çapkını'na O Güzel Oyuncu Transfer Oldu!

Esra Erol'da şok eden bir iddia ortaya atıldı. Hilal isimli kadın, iş yerinde tanıştığı Serdar isimli adamın ikinci eşi olarak bir birlikteliğe başladığını, hamile kaldıktan sonra evli sevgilisi ve eşinin çocuğunu kaçırarak bir daha göstermediklerini iddia etti.

Detaylar:

'Sevgilim ve Eşi Beni Taşıyıcı Anne Olarak Kullandı' İddiasıyla Esra Erol'a Damgasını Vuran Kadın

Yeni sezonuyla izleyicisine kavuşmak için gün sayan Kızılcık Şerbeti dizisi cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Yeni sezona dair ilk fragmanın ardından afiş de yayınlandı. Yayınlanan afişte Ceren Karakoç'un canlandırdığı Nursema karakterine yer verilmemesi tepkilerin odağı oldu.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Sezon Afişinde Nursema'nın Olmaması Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış