Kim Milyoner Olmak İster’e Damgasını Vurdu: Yarışmacı Ödülünü Gazze'ye Bağışladı!

Kim Milyoner Olmak İster’e katılan yarışmacı Rahime Danışmaz, kazanacağı ödülü Gazze’deki yardıma muhtaç insanlara bağışlamak istediğini söyledi. İşte geceye damgasını vuran o anlar...

Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ekrana gelen "Kim Milyoner Olmak İster"in son bölümü, dikkat çeti.

Yarışmaya katılan 31 yaşındaki sosyoloji mezunu Rahime Danışmaz, kazanacağı ödülü Gazze'ye bağışlama niyetinde olduğunu belirtti. Bu duyuru, sosyal medyada büyük bir ilgi ve takdirle karşılandı.

Programın başında konuşma yapan Danışmaz, Gazze'ye yönelik saldırılara ve oradaki insanların yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

"Gazze'ye yaklaşık 80 bin bomba atıldı. Ayakta bina kalmayınca bu sefer çadırları bombalamaya başladılar. Yaklaşık 1 senedir bununla muhatap oluyoruz, Gazze'deki insanları izliyoruz. Oradaki ve şu anda zulüm altında nerede bir insan varsa, gerek dualarımızla gerek yardımlarımızla onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Nasipse buradan eğer bir miktar para kazanabileceksem bunu Gazze'deki kardeşlerimize ve ihtiyacı olan herkese bağışlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Danışmaz'a sorulan soru ise "Hangisi maydanozgillerden değildir?" oldu. Yanıt seçenekleri A. Maydanoz ve dereotu, B. Kimyon ve kereviz, C. Kişniş ve anason, D. Nane ve kekik şeklindeydi.

Soruyu yanıtlamakta zorlanan Danışmaz, yarışmadan çekilme kararı aldı. Doğru cevap D. Nane ve kekik olarak açıklandı.

200 bin TL'lik soruda yarışmadan çekilerek 100 bin TL ödül almaya hak kazanan Danışmaz'ın, bu parayı Gazze'ye bağışlama kararı, büyük bir takdirle karşılandı.

👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi çekebilir:

Bir Süredir Kanserle Mücadele Eden Tanyeli Ekranlara Geri Dönüyor!
Kalp Krizi Geçirmişti: Vefatının Ardından Vural Çelik'in Avrupa Yakası'ndaki Falcı Sahnesi Üzüntüye Boğdu
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Ölüm Haberinin Ardından Gülse Birsel'den Paylaşım Geldi!

Popüler İçerikler

Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşımına Berk Oktay'dan Sert Tepki!
Yenidoğan Çetesi Mağduru Annenin Kan Donduran Sözleri: “Bebeklerin Çığlıklarını Unutamıyorum”
YORUMLAR
20.10.2024

Yolda bir evsiz barksız görse yüzünü çevirenler Hükümet yolu ilerliyor Bizimkilerde at gözlüğü takmış yaşamanın ne demek olduğunu bilmiyor Yaşadıklarını zannediyorlar

20.10.2024

israil yanlıları dislike butonuna basar

20.10.2024

biz israil yanlısı değil. el fetih yanlısıyız. el fetih'i de yaser arafat kurdu. hamas ise el fetih'i yok etmek için kuruldu. hamas 2004'te israil gazze'den çekildikten sonra el fetih üyelerini öldürdü. seçimlerde el fetih'in kazanacağı bölgelerde insanlar oy vermesin diye insanları öldürdü. yani aslında kendi insanlarını öldürdü. biz özgür filistin derken hamas'tan kurtarılmış bir filistin'den bahsediyoruz. söyle bakalım sen yasar arafat'ı mı destekliyorsun yoksa ona karşı olanları mı destekliyorsun?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ