Kim Milyoner Olmak İster'deki Yürek Burkan Hikayeden MasterChef'teki Kavgaya TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

5 Eylül Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Bu akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Safir dizisi, konusuyla dikkat çekti. İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül gibi isimlerin başrolde olduğu dizinin hikayesini merak edenler araştırmalarına başladı. İşte, ATV'nin merakla beklenen Safir dizisinin konusu, çekim yeri ve çekildiği şehir hakkında detaylar.

👇

ATV'nin Yeni Dizisi Safir'in Konusu Nedir? Oyuncuları Kimler, Nerede Çekiliyor?

2. Star TV'nin geçtiğimiz sezon en sevilen işlerinden olan Ömer, bomba gibi bir sezon finaliyle ara vermişti. Yeni sezonu 11 Eylül Pazartesi günü başlayan Ömer'in yeni sezon fragmanı ise yorum yağmuruna tutuldu.

👇

Bol Miktarda Aşk Acısı İçerir: Ömer'in Yeni Sezon Fragmanına Gelen İlk Tepkiler!

3. MasterChef All Star'da her hafta birbirinden farklı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Yarışmacıların performansları ve davranışları bir yana dursun, sosyal medyada kendileri ve görünüşleri hakkında da pek çok yorum yapılıyor. Bu yorumlara maruz kalan isimlerden biri de Esra Tokelli. Makyajlarıyla olay olan Esra, sonunda dayanamadı ve isyan etti.

👇

Abartlı Makyajıyla Sosyal Medyada Dile Düşen MasterChef Esra'dan Sıfır Makyaj 'Muhafazakarlık' Açıklaması

4. Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'ın 'dekolte kafa' lakaplı Selçuk Bey'ini hepiniz hatırlarsınız. Mehmet Auf tarafından canlandırılan Selçuk Bey, Meltem'in şirketindeki müdürdü. Çocuklar Duymasın'la tanıdığımız Mehmet Auf uzun süredir ekranlarda görünmezken yıllar sonra ortaya çıktı.

👇

Çocuklar Duymasın'ın 'Dekolte Kafa' Selçuk Bey'i Mehmet Auf Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

5. 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası Finali’nde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları göğsümüzü bir kez daha kabarttı! Gecenin yıldızlarından birisi olan Gizem Örge, babasına seslendiği konuşmayla hepimizi duygulandırmıştı. Başarısı ve sempatik tavırlarıyla göz önüne çıkan Gizem Örge'nin eski eşinin de tanıdık bir isim olduğu ortaya çıktı! Peki Gizem Örge'nin eski eşi kim?

👇

Filenin Sultanı Gizem Örge'nin Eski Eşini Nereden Tanıdığımızı Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!

6. Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasındaki çoğu anlar gündem oluyor, fakat bu defa duygulandıran bir anı yarışmayı gündeme taşıdı. Programda yarışan bir yarışmacının babasıyla ilgili anlattığı anlar hem stüdyoyu hem de Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlatırken, sosyal medyadan duygulandıran yorumlar geldi.

👇

Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmacısının Babasını Kaybettiğini Anlattığı Anlar Kenan İmirzalıoğlu'nu Ağlattı

7. Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan MasterChef'te sular durulmuyor. Bugün yayınlanacak olan bölümün fragmanında, yakın arkadaş olan Sergen ve Dilara arasında 'çıraklık' tartışması yaşandı. O anlar ise gündem oldu.

👇

Yakın Arkadaş Olan Sergen ve Dilara'nın 'Çıraklık' Tartışması MasterChef Fragmanına Damgasını Vurdu!

8. Kim Milyoner Olmak İster'de adım adım 1 milyon TL değerindeki soruya gelen Rabia Birsen Güvercin, yüksek enerjisiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışmadaki başarısından dolayı Kenan İmirzalıoğlu'nun alnından öptüğü Güvercin'in elini kaybetme hikâyesi ise yürekleri burktu.

👇

Kenan İmirzalıoğlu'nun Alnından Öptüğü Yarışmacının Elini Kaybetme Hikâyesi Yürek Burktu

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!