Kim Milyoner Olmak İster'deki Tavırlarıyla Gönüllere Taht Kurmuştu: "Beni Küçümsediler"

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' isimli yarışma programına katılan Menekşe Koyuncu, performansı ve anlattıklarıyla gönüllere taht kurmuştu. 

Yarışmada yaşadıklarıyla ilgili konuşan Koyuncu, 'Yarışmacılar beni köylü kıyafetiyle görünce 'Bu yaşlı kadının ne işi var bu yarışmada , gençler, üniversiteliler dururken' diyerek küçümsedi ama ben onlardan iyi yarıştım.' ifadelerini kullandı. 

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde yaşayan Menekşe Koyuncu'yu hatırlarsınız. 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışmada gösterdiği performans ile 30 bin TL para ödülünün sahibi olan Koyuncu, sempatik tavırları ile gönüllere de taht kurmuştu.

Lise mezunu Koyuncu yarışma süreciyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Koyuncu, "Yarışmacılar beni böyle köylü kıyafetiyle yaşlı halimle görünce 'Bu yaşlı kadının ne işi var bu yarışmada gençler, üniversiteliler dururken' dedi ama benim kulağım duydu. Beni küçümsediler. Ben de yarıştım. Onlardan da iyi yarıştım. Seyirci benim doğal halimi beğendi, yarışmamı da beğendi." ifadelerini kullandı.

Şimdilerde Yeşilhisar ilçesinde ayçiçeği hasadına başlayan Menekşe Koyuncu, günlük yaşantısıyla ilgili ise şunları söyledi: 👇

"Çekirdek üreticisiyim. 30 dönüm çekirdek ektik. 9 ton hasat yaptık. Çekirdeğin kilogramını 40 TL'den sattık. Bu çekirdeğin özelliği, havası, suyu, her şeyi, Erciyes Dağı’nın püskürttüğü lavlardan kaynaklı verimli topraklarda yetişiyor olması."

'Solucan gübresi üreticisiyim aynı zamanda. Devletimizin vermiş olduğu destek kapsamında eğitime katıldım. 500 kişilik sınav yapıldı, 10 kişi birinci seçildi, bizi Viyana'ya eğitime götürdüler. Eğitimden dönünce de bana solucan gübresi verdiler.'

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Viyana'da Eğitim Aldı, Kayseri'ye Döndü! Menekşe Teyze Kim Milyoner'e Damga Vurdu
Bilim İnsanları 1 Milyon Çocuğu İnceledi: En Zeki Çocukların Doğduğu Ay Bulundu!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
29.08.2024

Helal olsun sana öğrenmenin yaşı yoktur ne güzel kendi ayaklarinin üzerinde duruyorsun

29.08.2024

Küçümserler ablam kimleri gördük kendini abartıp abartıp ilk soruda elenen…

29.08.2024

senin ne işin var orada, orada üniversite okumuş doktora falan yapmış, şehirli insanlar yarışmalı (!)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ