Kim Milyoner Olmak İster'deki 1 Milyonluk Sorudan MasterChef Serhat'ın Açıklamasına TV Dünyasında Yaşananlar

11 Eylül Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Yarışma tarihinde milyonluk soruyu açtırabilen beşinci isim olan Rabia Birsen Göğercin, milyonluk soruya doğru cevap verip büyük ödülü kazanarak adını Kim Milyoner Olmak İster? yarışması tarihine kazıyan ikinci isim oldu.

Detaylar:

Rabia Göğercin Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında 1 Milyonluk Soruyu Bilen İkinci Yarışmacı Oldu!

Rabia Birsen Göğercin bu akşam tarih yazdı! Kim Milyoner Olmak İster? tarihinde bir milyonluk ödülü kazanan ikinci isim olan Rabia'nın alacağı ödülü duyanlar ise resmen şok oldu!

Detaylar:

Kim Milyoner Olmak İster'den Bir Milyon Ödül Kazanan Rabia Birsen Göğercin Aslında Ne Kadar Alacak?

MasterChef'te geçtiğimiz hafta Çağatay'ın yarışmadan çekilmesiyle birlikte, geçen hafta eleme adayı olarak Eda belirlenmişti. Bu hafta oynanan tüm yarışmaların ardından belirlenen eleme yarışmacısı Suna ve Eda arasında eleme oyunu oynandı. Bakalım MasterChef'e hangi yarışmacı veda etmiş?

Detaylar:

MasterChef'te Dost Çatışması! Eda ve Suna Arasında Oynanan Eleme Yarışmasında Hangi Yarışmacı Elendi?

Rabia Birsen Göğercin, dün akşam yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında 1 Milyon TL'lik soruyu açtıran 5. yarışmacı olurken, milyoner olmaya hak kazanan 2. kişi oldu. Tüm Türkiye'nin yüreği ağzında izlediği yarışmada Göğercin'in başarısı herkesi mutlu ederken, genç şampiyon yarışma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Detaylar:

Kim Milyoner Olmak İster'in Yeni Şampiyonu Rabia Birsen Göğercin'den Yarışma Sonrası Açıklamalar

MasterChef 2020'nin şampiyonu olan Serhat Doğramacı yeteneğiyle uzun süre isminden söz ettirdi. Şimdilerde All Star versiyonuyla ekranlarda olan MasterChef'e tekrardan katılıp katılmayacağı henüz belli olmayan Doğramacı konuya bir videoyla açıklık getirdi.

Detaylar:

İddialara Nokta Koydu: MasterChef Şampiyonu Serhat Doğramacı All Star'a Katılacak mı?

TV8'in heyecan dolu ve izleyenleri ekrana kilitleyen popüler yarışması Survivor All Star 2024'ün kadrosuna dahil olan bir isim daha açıklandı. Acun Ilıcalı, yaptığı paylaşımla 6. yarışmacıyı duyurdu.

Detaylar:

Survivor Panorama'da Yorumculuk Yapmıştı 2024 All Star Kadrosuna Dahil Oldu

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan ve 1 milyon TL ödüllü soruyu bilerek tarihe geçen Rabia Birsen Göğercin, performansı ile izleyen herkesi kendisine hayran bırakmıştı.

Detaylar:

1 Milyon TL Kazanan Rabia Birsen Göğercin'in Kazandığı Ödül ile Ne Yapacağını Açıkladığı Anlar Herkesi Ağlattı

Rabia Birsen Göğercin zoru başararak 1 Milyon TL değerindeki soruyu doğru yanıtlayıp yarışma tarihi boyunca büyük ödülü kazanan 2. yarışmacı oldu. Dolar kuru ve enflasyon derken 1 Milyon TL'nin değerinin epey düşmesi izleyicilerden büyük ödülün yükseltilmesine yönelik tepki görürken, Göğercin'in 1 Milyon TL'ye alabileceği sıfır araçları derledik.

Detaylar:

"Kim Fiat Egea İster?" 1 Milyon TL Kazanan Rabia Birsen Göğercin'in Alabileceği Sıfır Araçlar

Rabia Birsen Göğercin 1 Milyon TL'lik soruyu açtıran 5. kişi olurken, 1 milyonu kazanan 2. yarışmacı oldu. Göğercin'i sosyal medya hesabından tebrik eden Müge Anlı, programın 500. bölümünde konuk yarışmacı olarak katıldığı anlarda aslında 1 milyonluk soruyu nasıl son anda açtırmadığını itiraf etti.

Detaylar:

Kim Milyoner Olmak İster'e Katılan Müge Anlı'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Söylemezsem Olmaz sunucularının ekranda eleştirdiği TikTok fenomeni Hülya Mizgin, açıklama yaptı. Ailesinden TikTok platformunu kullandığı için halihazırda baskı gördüğünü söyleyen Mizgin, "Başıma bir şey gelirse sorumlusu sizsiniz" diyerek sunuculara seslendi.

Detaylar:

TikTok Fenomeni Hülya Mizgin'den Kendisini Eleştiren Söylemezsem Olmaz Sunucularına Yanıt Geldi

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti