Kim Milyoner Olmak İster'de Yarışmacının Bilemediği Baraj Sorusuna Seyirciden Yüzde 99 Cevap Geldi

ATV ekranlarının en sevilen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster? yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Evde otururken ekran başında sorulan sorulara cevap vererek kendi bilgimizi sınadığımız Milyoner'de, yarışma atmosferinden olsa gerek bazı basit sorulara yarışmacılar yanıt veremiyor. Geçtiğimiz bölümde de buna benzer bir durumla karşılaşıldı. Yarışmacının bilemediği soruya seyirciler %99 oranında aynı cevabı verdi...

Tamı tamına 10 sezon 1035 bölümdür ekranlarımıza gelmeye devam eden Kim Milyoner Olmak İster? yarışması, her hafta pazar günleri 20:00'da seyircisi ile buluşuyor.

2 Ağustos 2011'den beri hız kesmeden yayınlanmaya devam eden Milyoner'i 2019 yılından beridir Kenan İmirzalıoğlu sunuyor. 2011 yılından 2014 yılına kadar Kenan Işık'ın sunduğu program, ünlü ismin yoğun bakıma kaldırılmasının ardından Selçuk Yöntem'e devredilmişti. Selçuk Yöntem'in 2017'de programdan ayrılmasıyla bu tarihten 2019'a kadar ise ünlü oyuncu Murat Yıldırım sunuculuk yapmıştı.

Her bölümünde çıkan basit-orta ve zor sorularla bizleri düşündüren, evde ekran başında sorulara doğru cevap verdiğimizde kendimizle gurur duyduğumuz Milyoner'de dün akşam yine ilginç olaylar yaşandı.

En büyük hobilerimizden bir tanesi evde ailemizle Kim Milyoner Olmak İster? izlerken kendi bilgilerimizi sınamak bildiğiniz gibi. Soruya doğru cevap verenin o andaki havasını sormayın... Ama tabii oraya gidip koltuğa oturunca işler değişiyor. Bildiklerimizi dahi heyecandan ve stresten unutuyoruz.

Dün akşam da tam olarak böyle bir durum yaşandı. Yarışmaya katılan Seray Kaygısız, ilk sorusunu yanıtlayarak ikinci soruya geçmeye hak kazandı.

Yarışmanın takipçileri bilir ki ikinci soru baraj sorusudur. Kaygısız da baraj sorusunun heyecanı ile sorunun doğru cevabında kararsız kaldı.

"Hangisi kalp kalbe karşıdır' atasözüyle eş anlamlıdır?" sorusu için seyirciye sorma joker hakkını kullanmaya karar verdi.

Sorunun şıkları ise şu şekildeydi:

A- Yürekten yüreğe patika vardır

B- Kalpten kalbe asfalt vardır

C- Hatırdan hatıra kavşak vardır

D- Gönülden gönüle yol vardır.

Kendi yanıtından emin olduğunu fakat bunu teyitlemek istediğini söyleyen Kaygısız, seyircinin %99'luk bir kısmının aynı şıkkı işaretlemesi ile son derece şaşırdı.

Seyircilerin neredeyse tamamı doğru cevabın 'D' olduğunu söyledi. Yarışmacı ise bu durum karşısında D şıkkını seçti ve baraj sorusunu geçmiş oldu.

İlk dört soruya doğru cevap vermesinin ardından 7 bin 500 TL değerindeki 5. soruya gelen yarışmacı çekilmeyi tercih etti.

'Bering Boğazı hangi ikisini birbirinden ayırır?' sorusunun yanıtını bilmediğini ve riske girmek istemediğini söyleyen Kaygısız, 4 soruda kazanmış olduğu 5 bin TL'yi alarak yarışmaya veda etti.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

TÜİK'in Ödül Hesapladığı Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster?
Kim Milyoner Olmak İster'de Alfabenin Beşinci Harfini Bilemeyen Yarışmacı Sosyal Medyada Topa Tutuldu
Kim Milyoner Olmak İster'de İlk Baraj Sorusunda Joker Kullanan Yarışmacı Ağızları Açık Bıraktı

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
05.06.2023

Ben de hiç duymamıştım şıklardaki atasözlerini. ama diğer şıklar o kadar absürd ki eleme yoluyla bile rahat gidilir.

05.06.2023

aziz nesinin tarifindeki masalsı karakter

05.06.2023

En kötü karar kararsız kalmaktan iyidir… Panik yapmış keşke devam etseydi risk alıp….

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ