Kim Milyoner Olmak İster'de Öğretmen Adayının Bilemediği Dil Bilgisi Sorusu

Yarışmacının heyecanıyla olsa gerek 21 yaşındaki öğretmen adayı Selin Engin dil bilgisi sorusunu bilemedi... Dokuz Eylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü okuyan kadın, 'Kaşma çatını, gas baza, yarayan kanasıdır gibi ifadeler hangisine örnektir?' sorusunu bilemedi.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
10.06.2017

Hayat bir süreçtir ve 2 dakikalık videodan büyük yorumlar çıkarmak çok gereksiz. Bazen öyle bir şey olur ki en bildiğiniz alandan en bildiğiniz cümle söyleniyor olsa bile algılayamazsınız. Sanırım bu videoda da olan şey bu çünkü cevap verilemeyecek bir soru değil. Herkesi her durumda her konuda eleştirenlere bir dur diyesim var.

11.06.2017

Zaten bu hayatta her şey siyasi partilerden oluşuyor sizin için. Bu videoda veya benim yorumumda siyasi bir cümle yok. Hayata siyasi çerçeveden değil insani çerçeveden bakmanızı tavsiye ederim.

Öğretmen olacak diye her şeyi bilecek değilya. Sanki herkes her b*ku biliyorda habire eleştiri habire insanları ezikleme çabası.

10.06.2017

seri ve pratik okumaya alışmış kişilerin ( genelde öğrenci ve öğretmenler) bu soruyu o heyecanla o sırada anlaması zordur. ben bile evde stressiz bir şekilde tv yi izlerken soruyu ancak sayaç yarıdayken anlayabildim herzamanki gibi onedio, içerik hazırlama ve prim yapma adına kendini satma kapasitesinde olduğu için böyle bir başlık seçmiş şaşırmadım

TÜM YORUMLARI OKU (39)