Kim Milyoner Olmak İster'de Eczacıların Tepkisini Çeken Soru: Hayatını Kaybedenler Özrünüzü Duyamayacak

Atv'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan bir soru eczacıların tepkisini çekti.

"Raftan aldığı kutuyu üzerine okunaksız bir el yazıyla 'Sabah akşam tok karnına' yazıp karşısındakine uzatan kişi muhtemelen kimdir?" şeklindeki soru tepki çekti.

İşte o soru:

Bu soru ise Türk Eczacılar Birliği'nden yapılan açıklama ile kınandı. Açıklama şu ifadelere yer verildi: "Kim milyoner olmak ister ya da kim milyoner olmak için soruları cevaplamak ister bunu bilmiyoruz ama biz bu 'dikkatsizlik'ten sıkıldık. Özür dilemeye davet etmiyoruz, çünkü dilediğiniz özrü pandemide halk sağlığı adına çalışırken hayatını kaybeden eczacılar duyamayacak."👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
16.08.2021

Gereksiz abartılmış üzgünüm ama herhangi bir aşağılama durumu falan da yok gayet de sürekli gerçekleşen bir durumu sergilemiş soru.

16.08.2021

Çok doğru, hatta cevap yanlış, eczacı çırağı olacaktı, zira ben doğru dürüst eczanesinde çalışan eczacı görmedim, 2 çırak tutuyor, arada uğrayıp gidiyor, sonra gelsin milyonlar..

16.08.2021

Eczacı olsaydın ya.

16.08.2021

Halk Sağlığı!!! o kadar umursamazlar ki kutuların üstünü karalayıp geçiyorlar, bakkalsın işte, sanki ilaç üretiyor arkada atölyesinde. Hayrına kimse eczacı olmuyor bence :))

TÜM YORUMLARI OKU (15)