Kim Kardashian'ın Kaldırdığı Fotoğraf Olay Oldu! "Avizede, Elleri ve Ağzı Bağlı Bir Şekilde...

Ünlü isim Kim Kardashian sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Kanye West ile boşanma kararı alan  Kardashian bir taraftan da yeni çıkardığı markası Skims ile meşgul. Sosyal medyayı aktif kullanan televizyon yıldızı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kardashian ağzı ve elleri bağlı bir şekilde avizede duran bir kadını paylaşırken kadının kim olduğu ise tartışma konusu oldu. İşte o paylaşım...

Kim Kardashian'dan Olay Fotoğraf

Kim Kardashian, bir taraftan Kanye West ile boşanırken diğer taraftan kurduğu markası Skims’in yeni koleksiyonunun tanıtımlarıyla meşgul.

Boşanmakta olduğu Kanye West’in yeni albümü Donda için West’e destek veren Kim Kardashian’ın bu davranışı hem takdir hem de eleştiri toplamıştı.

Kanye West’te, Saturday Night Live’da yer alan Kim Kardashian’ı desteklemek için stüdyoda hazır bulunmuştu.

Kim Kardashian kısa bir süre önce yüz milyonlarca takipçisinin olduğu Instagram hesabından bir paylaşım yapıp, çok kısa sürede sildi.

Fotoğrafı görenler gözlerine inanamadı. Fotoğraf kısa bir süre sonra Twitter’da paylaşıldı.

Avizede elleri ve ağzı bağlı şekilde esmer bir kadının durduğu görülen fotoğraf tartışmaları beraberinde getirdi.

İşte O Fotoğraf

Mynet’in haberine göre; Fotoğrafta yer alan kadının kim olduğu net bir şekilde seçilemediği için sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı fotoğraftaki kadının Kim Kardashian olduğunu iddia ederken bir kısım ise Kourtney Kardashian olabileceğini söyledi.

Kim Kardashian’dan fotoğrafla ilgili bir açıklama gelmedi.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
01.11.2021

Bu POZ isyon ne olum Silin Zaten Silmesseniz Ona Bir sürü onaylanmayan içerik bildirimi gelirdi iyi ki anlamış silmiş te aklımda bı soru var bu resmi çeken kişiye ve bunu kendine böyle yapan kişiye nasıl güvenmis bu?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ