Kim Kardashian'a Benzemek İçin Türk Doktora da Ameliyat Olan ve Toplam 500.000 Dolar Harcayan Kadın

Kim Kardashian'a benzeme yolunda kalçalarında yaklaşık 2 kg dolgu enjekte ettiren Jennifer Pamplona, pek de tatmin olmuşa benzemiyor. Geçirdiği operasyonlar silsilesinde en son Türk doktor Bülent Cihantimur'a ameliyat olan Brezilyalı kadın, dönüşümünü ispatlamak için bir de çıplak fotoğraflar paylaştı. DailyMail'den derledik.

25 yaşındaki Brezilyalı, Jennifer Pamplona geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabı üzerinden bu çıplak fotoğrafı paylaştı.

Çünkü genç kadın, ünlü yıldız Kim Kardashian'a benzemek için geçirdiği estetik operasyonlara toplam yarım milyon dolar harcamıştı.

Jennifer, yaptırdığı son ameliyat için İstanbul'a seyahat etmiş ve Türk bir doktorun bıçağının altına yatmış. Bu operasyonda yanaklarındaki dolgular çıkartıldı ve ikinci bir burun estetiği yapıldı.

Kalçalarına şimdiye kadar yaklaşık 2 litre silikon enjekte ettiren kadın, doktorların itirazına rağmen devam edeceğini söyledi.

Bir başka Kim Kardashian pozu daha... Yine Kim Kardashian gibi çıplaklık ön planda.

Jennifer fotoğraf çekimlerini şöyle anlatıyor; "Her çıplak çekimden sonra kendime güvenim daha da artıyor. Kendime bakıyorum da, artık çok daha olgun duruyorum."

Jennifer, erkek arkadaşı Celso Santebanes ölümünün hemen ardından 24 saat içinde 9 estetik operasyon geçirerek ünlenmişti.

Şimdiyse tek amacı Kim Kardashian'a daha da fazla benzemek. Bunu yaşlanana kadar sürmek istediğini de dile getiriyor.

Jennifer'in şimdiye dek geçirdiği operasyonlar ise şöyle;

Her iki kalça lobuna da enjekte edilmiş 900cc yağ

4 kaburga kemiği alınması

2 kez meme büyütme operasyonu

2 kez burun estetiği

Liposuction

Yanak dolgusu

Dudak dolgusu 

Diş kaplama

Kalça kısmına yağ enjeksiyonu

Yanak dolgularının aldırılması

Yüz kaldırma ve gerdirme operasyonu

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
24.03.2018

allahım parasında filan değilizde insan nasıl kaburga kemiklerini aldırır bi kaç m yüksekten düşse,trafik kazası filan geçirse organları hemen parçalanır bu kendini sevmek değil sevseydi düşünürdü.

Okur okumaz direk yarım milyonla kaç insan doyar, kaçyetim giydirilir, kaç insanın yüzü güler, hayatı kurtulur diye düşündüm. Diyecek söz bulamıyorum ya bencilliğinizde pisliğinizde geberin!

estetiğe karşı bir insan değilim ama kaburga aldırmak nedir?Hiç kendi vücut yapısına uymuş mu yaptırdığı şeyler.Kim kardashianın eski hali öyle incecik değil kadın ne yaptırsa kendine vücuduna bir şekilde uymuş zaten iri yapılı.Bu kadar ünlü olmak para kazanmak istiyorsa vücudunu sporla daha atletik bir görüntüye sokabilirdi büyük meme kocaman kalçalar herkesi güzel yapmıyor.Estetik güzel olmak için yapılan bir şeyken gelinen hale bak bunun neresi estetik gözüküyor

TÜM YORUMLARI OKU (25)