Kim Kardashian'a 100.000 Instagram Takipçisi Kaybettiren Photoshopsuz Kalça Fotoğrafı

"Giyecek hiçbir şeyim olmayınca ben..." açıklamalı Instagram paylaşımını hatırlarsınız.

Kim'i hep kendini gerçekten açık ve net olarak paylaşmasıyla tanıdık diyebiliriz. Sonuçta evinin banyosunda çekip attığı bir fotoğrafta ne kadar Photoshop ya da rötuş olabilirdi ki?

Paparazziler kızkardeşi Kourtney Kardashian'in doğum günü partisi için Meksika'ya giden ünlü kadının bikinili fotoğraflarını çekti.

Elbette fotoğraflar hemen acımasızca internete düştü ve Kim Kardashian büyük tepkiler aldı. 

Fotoğraftaki selülitli ve hiç de gördüğümüz fotoğraflara benzemeyen bir kalçaydı. Bu durum Kim'in hayranlarını kızdırdı, 2 çocuk annesi sosyal medya yorumlarında 'fake' olmakla suçlandı. 

Bu yüzden hayranlarından gelen 'Unfollow'ların Kim'e 100.000 takipçi kaybettirdiği iddia edildi.

Fakat Kim bu eleştirilere pek de aldıracak değildi elbette.

Çarşamba günü attığı Tweet'te 'Ne yaptığımı merak ediyorsanız eğer? ... Burada plajda kusursuz vücudumla oturuyorum,' dedi.

Kim Kardashian West'in kendi estetik cerrahı Dr. Aardon Rollins bile verdiği bir röportajda artık ona kızdığını açıkladı.

Önce kalçasına müdahele edip daha sonra eleştiriyor olması tabi ki biraz komik fakat Dr. Aardon Rollins bu tür müdahalelerin abartılmaması gerektiğini savunuyor. Doktor açıklamasında Kim'in bu görüntüsünün önce şişirilmiş daha sonra sönmüş bir balona benzetti.

Sosyal medya da her zamanki acımasızılığıyla eleştiriler ve benzetmeler akmaya devam ediyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Peki bu durum Kim'in ne kadar umrunda acaba?

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR

Sanatçı değil, yazar falan değil. Hiç bir şey üretmiyor. Onu takip edenler sadece görüntüsünü beğendikleri için takip ediyorlar. Görüntü bozulduğu anda gidiyorlar, bu kadar basit.

06.05.2017

Bu kadının tam olarak neresi muhteşem olarak değerlendiriliyor? Hadi ABD bu tarz bir kadın görmeye ışık değil. Farklı olduğundan çok çekici geliyor. Bize ne oluyor kadın Anadolu kökenli bir defa. Türkiye için gayet standart bir görüntüsü var. Esmer ten, yuvarlak hatlar, iri kalçalar, koyu renk ve hacimli saçlar... Gidin doğu bölgelerinden 35-40 yaş grubu balık etli bir kadını alın, kadınsı hatlarını ortaya cikaracak bi kıyafet giydirin, kontürse kontür, makyajsa makyaj hepsini yapın ve bakın bakalım. Üç aşağı beş yukarı aynı seksapeliteyi elde etti işte. Hatta büyük ihtimalle cok daha cekici oldu.

07.05.2017

Doğru... hem bunun da kıçcağızı buruşmuş 😃😃

06.05.2017

Bunun nesini severler hiç anlamadım.Kibrit çöpü üzerine iki top dondurma koysan daha güzel görünür.Orantısız,doğal da değil hem,photoshop olsa ne olmasa ne..

TÜM YORUMLARI OKU (36)