Kim Haklı? Motokurye ile Polis Arasında 'Beynine Sıkarım' Tartışması

İzmir'de bir motokurye ile polisler arasında yaşanan tartışma kameralara yansıdı. Sosyal medyada bazı kullanıcılar polisi bazıları ise kuryeyi haklı buldu.

Video: Twitter / @kurye_haber

Sosyal medyada paylaşılan videonun başında kuryenin 'Silah çektiler, sıkıştırdılar beni' dediği duyuluyor. Kesilen görüntülerin devamında ise kurye ile polisler arasında 'ters yön' ve 'düzgün konuşma' tartışması yaşanıyor. Polisler kuryenin dur ihtarına uymadığını, kurye ise durduğunu söylüyor.

Daha sonra kuryenin ehliyetini isteyen polislere, 'Anahtarımı verirseniz ehliyetimi vereceğim. Koltuğun altında. Kaçacağım yok' dediği, bunun üzerine bir polisin, 'İstersen kaç, dene, beynine sıkarım bir tane' dediği duyuluyor.

Kuryenin 'Abi nasıl konuşuyorsun' diye tepki göstermesi üzerine görüntülerdeki diğer polis, 'Ne nasıl konuşuyorsun. Sen kaçtığın için şüphelisin' diye yanıt veriyor.

Kuryenin 'Başka ekip çağırın' demesi üzerine ise polisler, 'Bana artistlik yapma. Ağzını burnunu kırarım' diyerek kuryeye fiziki müdahalede bulunuyor. Motokurye ise polislere 'Bana şiddet uyguluyorsun, yapamazsın' diyor. 

Videonun sonunda ise polisin 'Alnımdan çek, senin hakkında işlem yapacağım. Seninle uğraşacağım' dediği duyuluyor.

Görüntüleri paylaşan hesabın aktardığına göre kurye, polisler hakkında suç duyurusunda bulundu. 👇

Görüntüler sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar polislerin tutumunun sorunlu olduğunu belirtti. 👇

Bazı kullanıcılar ise kuryenin haksız, polislerin haklı olduğunu söyledi. 👇

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
10.04.2022

NET kurye haklı.

10.04.2022

kurye haklı

10.04.2022

Polis haklı giderken haksız duruma düşmüş. Motorluların polisten kaçma gibi bir huyları var internette buna dair yüzlerce video var. (iyi bir bok yemiş gibi kendileri paylaşıyor) Böyle bir olay yaygın olduğu için polisler uzun zamandır kaçacağından şüphelendiği motorlunun anahtarını almasına geçici olarak izin vermiyor polisin böyle bir yetkisi var. Fakat kimse kimseyi tehdit edemez

TÜM YORUMLARI OKU (24)