Kim Haklı? Kızılcık Şerbeti'nde Umut'un Nursema'dan Alkol İstemesi Diziye Damga Vurdu!

Show TV'nin sevilen ve reytingleri altüst eden dizisi Kızılcık Şerbeti aylar süren ayrılığın ardından yeni sezona sonunda başladı. Sosyal medyada her sahnesi gündem olan diziye Umut'un Nursema'dan alkol istediği sahne damga vurdu. Bu sahne, seyircileri hem kızdırdı hem de güldürdü.

Senaryosu, karakterleri ve kuşkusuz bize hissettirdiği gerçekliğiyle seyirciyi geçtiğimiz sezon ekran başına kilitleyen Kızılcık Şerbeti, bomba bir bölümle yeni sezona 'Merhaba' dedi.

Hem dizide karakterlerin hem de seyircinin Fatih'e bol bol sövdüğü bölüm yine birçok gündem olan sahne konuşuldu.

O sahnelerden biri de kuşkusuz Umut'un yemek masasında gaza gelip Nursema'dan alkol istemesiydi.

Diziye damga vuran o sahneyi buradan izleyebilirsiniz:

Umut'un Nursema'dan içki istemesi de sosyal medyada gündem oldu. Bir yandan izleyici bu sahneye gülerken diğer yandan da Umut'un ve Nursema'nın tavrı kızdırdı.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce kimin tepkisi haklı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Pembe ile Fatih Seyirciyi Sinir Krizine Soktu! Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Sezonuna Gelen İlk Tepkiler!
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'ın Doğa'ya Önerdiği Kitap: Aşk Evlilik Sadakatsizlik Kitabının Konusu Nedir?

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR

Birinci bölümünden beri "biz çok aşığız, her şeyi aşarız" diyenlere ders niteliğinde bir dizi bu. Herkes aşık ama hayat tarzlarında herkes silkeleniyor. O halde aşık olmak neyi gerektiriyor? Bir de aşk her şeyi affeder mi? Affetmiyorsa aşkın anlamı ne?

16.09.2023

Adamın biri ayyaşın ne işi var cennette gibi birşey demişti Atatürk için dedim ki kanka cennette şaraptan nehirler anlatılıyor allahta arada içiyordur senin kadar umursamaz kafana takma sonrası küfür kıyamet gram dini bilgileri olmadan herkes hoca oluyor ya herşeyi bırak namaz ayeti alkol ayetinden önce geldi peygamber kaç kere kafası güzel namaz kıldı bedir savaşında mı uhud savaşında mı sahabeler farklı yönlere dönerek kılmışlar biri söyledi dedim alkolün verdiği yetkiye dayanarak yapmıştır

16.09.2023

Hz.Hamza ölene kadar haram olmayan içkinin Hz.Hamza ölünce haram edilmesi de enterasan gelmiştir hep bana

17.09.2023

Bu sezon Umut u kötü göstermek için böyle bir karakter değişimine sokacaklarina eminim. O kadar anlayışlı her şeye okey her durumu ortak anlayış bilinciyle yürütmüş, hatta suskun bile kalmış olan Umut şimdi 360 derece kötü adam gibi tavırlara hareketlere sokuldu. Eminim Nursemanin karşısina başkasını çıkaracaklardir ve sonunda da Abdullah bey "ben anlaşamazlar demiştim yaşayıp gördüler" desin diye yazılmış bir senaryo. Ben ilk Nursema da onun ne hissettiğini anlasın diye bir ders vermek için yapıyor sanmıştım, ama sonra emin oldum. İkisi birbirine anlayış gösteremeyecek, çünkü Umut baskin gelecek hem kızı alıştığı hayattan koparıp hem eve kapayacak, hem de ondan tamamen hayatını yaşam standardını değiştirmesini beklerken kendi hayatını olduğu gibi değiştirmeden ya da ortak yol bulmadan devam ettirecek. Ve sonunda Nursemanin yeni karakterle kafası karışacak. Günümüz standart senaryoları.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ