Kim Haklı? Kilosu Nedeniyle Beach Club'a Alınmadığı Söyleyen Kadın Tartışma Yarattı!

Çeşme'de bir beach club'a kiloları nedeniyle alınmadığını söyleyen kadın müşteri gündem oldu. 6 dakikalık bir açıklama videosu yayınlayan kadın tartışmaya neden oldu.

Yaz ayları geldiğinde tatil bölgelerinde yer alan beach clublar zaman zaman çok konuşulur. Ya fiyatları ya da mağdur ettikleri müşterileri gündem olur. Özellikle tesettürlü kadınların bu tarz yerlere alınmaması tartışmalara da neden olur.

Hatta son olarak @fnkblog isimli bir kadın kullanıcı Alaçatı'da bulunan bir beach club'a tesettürlü olduğu için alınmadığını belirtmişti.

Tesettürlü Olduğu İçin Beach Club'a Alınmadığını Söyleyen Kullanıcı Tartışma Yarattı!

Şimdi ise bir kadın kiloları nedeniyle bir beach club'a alınmadığını söyledi. Mağdur edildiğini belirten müşterinin 6 dakikalık videosu sosyal medyada da tartışmaya neden oldu.

Bazı kullanıcılar destek olurken birçok kullanıcı da işletmeyi haklı buldu.

Sizce kim haklı? Bu doğru bir uygulama mı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Küçük Kız Çocuğunu Bağırarak Korkuttuğu Anları TikTok'ta Paylaşan Adam Herkesi Sinir Krizine Soktu!
Fenomen Zebani Efe'ye Zorla Kelime-i Şehadet Getirtildiği Zorbalık Dolu Anlara Tepki Yağdı!
Yıllar Sonra Gelen İtiraflar! Aydemir Akbaş Yeşilçam Erotik Filmlerin Perde Arkasını Anlattı!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
16.08.2023

Dunyanin hicbiryerinde boyle tiksinc birsey goremezsiniz, bu nedir ya. Su olay ozellikle Amerika’da yasansa, mekan kilonuz fazla gibi talihsiz bir aciklama yapsa, o mekani bitirirler, gorup gorebilecegi en agir linci yer, tazminat davalari havada ucusur ve birkac gun icinde o mekanin sonu gelir. Victoria’s secret bile katalog ve defilelerinde buyuk beden manken kullaniyor artik, sen kimsin s.ctigiminin Turkiye’sindeki s.ctigiminin beach’i !!

16.08.2023

kız dur gaza gelme hemen. şu an ilkokul çocuğunu oraya koysak işletme diye müşterisini gerçekten beğenmese bile bunu bu şekilde söylenmeyeceğini bunun sosyal medya linçi yaratacağını bilir. kadının da elinde kanıt olsa burada böyle ağlamaz gider davayı çakardı. kız alınmamış içeri kendince intikam alıyor, olay bu bence.. ayrıca ben Momo'ya çok gittim benim kız kankamda kilolu ama hep o sokuyordu bizi içeri çünkü o tanıyordu kapıyı. bi kere de kilolusun giremezsiniz demediler bize.

16.08.2023

Eşimle birlikte (evli iki erkeğiz) bu tarz bir cluba girdik. Tabiki dam muhabbeti döndü önce. Sonra evli olduğumuzu gösterdim ilk başta ok dediler. İçeri girdik tam uzandık karının teki geldi (müdürmüş) sizi kim içeri aldı vs. Sağolsun bizi sik.tr etti clubtan:) hiç işimiz yok sizin gtü b.klu bikinili karıların bi taraflarını kesicez yada arıza çıkarcaz. Öncelikle bunu idrak edecek beyin lazım bunlara sonra da ahlak. Dam muhabbetinin döndüğü tek ahlaksız ülke biziz bu arada arkadaşlar.

16.08.2023

İngiltere

16.08.2023

Tek taraflı dinlemeyle olmaz ablacım emrah bey almadığı için takmışsın gibi geldi bana kusura bakma madem puanı düşük rezil bi mekan neden girmek için rezervasyon için araya adam soktun bu kadar uğraştın derler adama…Almadılar mı amk hepsinin sana bişey olmasın para sende bi sürü yer var orası şart mı ?

TÜM YORUMLARI OKU (16)