Kim Bu Kuklacı? Bir Üniversitede Açılan Doçentlik İlanındaki Kriter Gündem Oldu!

Muş Alparslan Üniversitesi’nde kişiye özel açılan 'kuklacı doçent' ilanı gündeme oturdu. Matematik ve fen bilimleri eğitimi bölümü için açılan ilanda yer alan kriter isyan ettirdi. Cumhuriyet'in haberine göre ise bu ilana uyan sadece bir kişi var. Gelin detaylara bakalım:

Üniversitelerdeki kişiye özel kadrolara hepimiz alıştık. Adrese teslim bu kadrolar birileri tarafından eş, dost, akrabalarla dolduruluyor.

Yıllardır sözde çözüm için uğraşılsa da bu bir türlü engellenmiyor. Neredeyse her ay adrese teslim kadroları görüyoruz. Şimdi de Muş Alparslan Üniversitesi’nde kişiye özel açılan 'kuklacı doçent' ilanı gündeme oturdu.

Matematik ve fen bilimleri eğitimi bölümü için açılan doçençlik ilanında “Fen eğitiminde drama ve kukla alanında çalışmalar yapmak” kriteri yer aldı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre ise YÖK-Tez’in internet sitesinden incelendiğinde bu alanda tez yazan sadece bir kişi var.

Bu ilanda tepkiyle karşılandı.

Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Fenomen Zebani Efe'ye Zorla Kelime-i Şehadet Getirtildiği Zorbalık Dolu Anlara Tepki Yağdı!
Kim Haklı? Kilosu Nedeniyle Beach Club'a Alınmadığı Söyleyen Kadın Tartışma Yarattı!
Yıllar Sonra Gelen İtiraflar! Aydemir Akbaş Yeşilçam Erotik Filmlerin Perde Arkasını Anlattı!

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
17.08.2023

şuanda herhangi bir belediyede temizlik işçisi olmak istesen yine olamazsın. İçerden adam lazım. ne yazık ki alıştık artık !

17.08.2023

Hele heleee, birde belediyede işçi olmak... kardeşim belediyede işçi, hele kadroluysa inanılmaz birşey zaten. Memur alır 25 bin lira, işçi (kadrolu) 30 bin lira (+ mesailer). Memur emekli olur alır 400 bin, işçi (kadrolu) alır 900 bin lira tazminat... Eski işçiler "işe girerken memurda olabiliyordum ama iyikii işçiliği seçtim" derler. Belediyedeki -en azından İstanbul'da- tüm ama tüüüm işçiler torpillidir. Genelde de karadenizlidir.

17.08.2023

Babalarının malı gibi, yanlış adrese gitmesin diye direkt TC basın geçin kimse bişey demez zaten, çok güzel uyuyoruz çünkü.

17.08.2023

Pinokyonun burnu gtüne girsin sonsuza kadar yalan söylesin.....

TÜM YORUMLARI OKU (21)