Kim Bu Erol? Müge Anlı'da Suphiye Orancı'nın Başka Bir Çocuğu Daha Olduğu İddiası Ortaya Atıldı

Müge Anlı'nın programına katılan Suphiye Orancı'nın arkadaşı, Duygu Nebioğlu'nun bir erkek kardeşi daha olduğunu iddia etti. Detaylar içerikte!

Babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenen Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programında annesi Suphiye Orancı'yı arıyor. Dün başlayan yayında hem Nebioğlu hem de ablası Dilara Gülatan hakkında şok iddialar gündeme geliyor.

Dilara Gülatan'ın babasının Uğur Dündar olduğu iddia edilmiş, ancak yapılan DNA testiyle bunun doğru olmadığı ortaya çıkmıştı. Daha sonra Gülatan'ın babasının ünlü bir Yeşilçam oyuncusu olduğu iddia edilmişti.

Programa katılan ve Suphiye Orancı'nın arkadaşı olan Hilal Hanım yaptığı açıklamada,

'Çok klas bir kadındı Etiler'de takılırdı. Ünlü bir Yeşilçam oyuncusu ona bir mekanda doğum günü yapmıştı. Hep ünlülerle birlikteydi. Dilara G.'nin babası Uğur Dündar değil o şarkıcı. Normal bir insanlarla birlikte olmazdı zaten. Hep ünlüler iş adamlarıyla olurdu.'

Ancak daha sonra gelen bir iddia programda büyük yankı uyandırdı. Hilal Hanım açıklamasında "İlginç bir hayatı vardı. Futbolcular falan ayarlanıyormuş onlarla çıkıyormuş o kadar çok kişi var ki. Kimse zorlamıyordu onu her şeyi kendi isteğiyle yapıyordu" dedi. Duygu Nebioğlu annesi hakkındaki bu iddialara çok sinirlendi.

Program devam ederken katılan bir hanımefendinin iddiası da hem Müge Anlı'da hem Duygu Nebioğlu'nda hem de izleyicilerde şaşkınlık yarattı. Programa katılan kişi, Suphiye Orancı'nın çocukluk arkadaşı olduğunu ve Orancı'nın aynı mahalledeki Erol adındaki birinden erkek çocuğu olduğunu iddia etti.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Müge Anlı'da Suphiye Orancı'nın Futbolcularla Birlikte Olduğu İddiası Ortalığı Karıştırdı
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
"Uğur Dündar ile Telefonda Konuştum": Babalık Davası Açan Dilara Müge Anlı'ya Bağlandı!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
19.04.2024

Kadın büyük ihtimal şöhret olmak için yolun ünlülerin yatak odasından geçtiği bir dönemde bir şeyler yapmış ama ters tepmiş. Adamlara dişini geçirememiş bu kızlar da ayrı mal her bağlanan anasının ne mal olduğunu söylüyor ama benim annem Azize deyip savunuyor. Bu kızlar ünlü bir babadan olunca ablaları bizim neyimiz eksik bizim babamız da ünlü biri olsun diye kudurup liste yapmışlar artık kafalarına kim uyarsa onu seçip baba bellemişler.

19.04.2024

1949 yılında prezervatif icat ediliyor, bir sene sonra Türkiye’de kullanılmaya başlıyor. 1960 yılında doğum kontrol hapları çıkıyor, yine bir sene sonra ülkemizde… Bu adamlar ünlü, asortik yaşadığı söylenen kadın da kör-cahil değil. Herhalde 83-88 yıllarında korunma yöntemlerinden bir haber değillerdir. Hadi oldu ya korunulmadı. Kendi eşinden olan çocukları aldıran bir adam (ki bu kızın söylemi) başkasından olma bir çocuğu aldırmaz mı? Yani gidip adama ben hamileyim dese, kürtaj yaptırılırdı. Haber yapılmasından korkacağını da sanmıyorum. Zamanında kadın gazeteciye bir mektup yazarak çocuğunun babasını açıklamış. O zaman yine iddia edilene göre bu haber engellenmiş. Onu engelleyenin kürtaj haberini engellemeye de gücü yeterdi. Yani, çocuklar doğana kadar adamın haberi bile olmadı…

Kendi eşinden olan çocukları aldırdığı haberini nereden gördünüz acaba bunu araştırdım ama bulamadım

İyice midem bulandı nasıl bir insansın sen yuh yol geçen hanı resmen

TÜM YORUMLARI OKU (12)