Kim Bu Aile Filmi Konusu Nedir? Kim Bu Aile Oyuncuları Kimler?

Kim Bu Aile?, yerli komedi film izlemekten büyük keyif alanları mutlu edecek yapımlardan bir tanesi oldu. Sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği filmler arasına giren Kim Bu Aile? filmi hakkında araştırmalar da hız kazandı. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren filme dair detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Kim Bu Aile oyuncuları kimler? Kim Bu Aile  konusu nedir?

Detaylar içeriğimizde...

Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği Kim Bu Aile? film izlemeyi sevenlerin dikkatini çeken yapımlardan oldu.

7 Ekim 2022 tarihinde vizyona giren Kim bu Aile, son günlerin sevilen filmlerinden biri olurken aynı zamanda çok güldüren yerli yapımlarından oldu.

Yerli komedi izlemekten büyük keyif alanların mutlaka görmesi gereken Kim Bu Aile? filmi hakkında araştırmalar da hız kazandı.

Kim Bu Aile Oyuncuları Kimler?

Cengiz Bozkurt

Nurgül Yeşilçay

Onur Buldu

Ferit Aktuğ

Altan Erkekli

Kim Bu Aile Konusu Nedir?

Bir başkomiser, meslek hayatının en önemli görevinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından açığa alınır. Kendisini başarısızlığa sürükleyen çeteyi yakalamak adına birbirini hiç tanımayan insanlardan “toplama bir aile” kurma kararı alır. Peki bu ekip gizli bir göreve giderse ne olur? Çeteyi gizlice takip etmek için devraldığı tavuk restoranı bir anda şehrin en popüler mekanına dönüşünce olaylar gelişiyor.

Popüler İçerikler

Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
Seren Serengil, Gebze'deki Barınakta Katledilen Hayvanların Sesi Oldu: ''Buna Göz Yuman Herkes Suçlu!''
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi