Kilis'te Bir Eve Roket Mermisi İsabet Etti

Kilis'teki Karaali mahallesine Suriye’den geldiği tahmin edilen bir roket mermisi isabet etti. 2 kişi hafif yaralanırken, çevredeki bazı binalarda hasar oluştu.

Kilis'in Karaali Mahallesi Türbedar Sokağındaki bir eve Suriye'den geldiği tahmin edilen bir roket mermisi isabet etti. 

Olayda 2 kişinin hafif şekilde yaralandığı bildirildi. Bölgeden gelen ilk bilgilerde ise 1 kadının yaralandığı belirtilmişti. İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) aktardığına göre roketin IŞİD'in kontrolündeki Azez ilçesine bağlı köylerden ateşlendiği tahmin ediliyor.

Valilik: Roket mermisi

Olay yerinde incelemeler sürerken, Vali Süleyman Tapsız ve İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, olay yerine gelerek bilgi aldı. 

Vali Tapsız, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye’den geldiği tahmin edilen bir roket mermisinin kent merkezinde Karaali Mahallesi Türbedar Sokağa düştüğünün anlaşıldığını belirterek, patlama sonucunda civarda bulunan bazı binalarda hafif düzeyde hasar oluştuğunu, olay sırasında 2 kişinin hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığını ve Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ifade etti.

Kilis'te Okula 'Roket Mermisi'

Kilis'te yaklaşık 5 gün önce Suriye tarafından ateşlenen 3 Katyuşa roketi, Kilis'in sınır mahallerine düşmüş, okula isabet eden roket nedeniyle 1 kişi ölürken, 1 kişi de yaralanmıştı.

Olay yerinden fotoğraflar

Ajanslar / Fotoğraflar: AA

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
23.01.2016

Bir haftada iki bomba Kilis'te. Eğer böyle olacaksa ben niye ders çalışıyım? Yarın bombanın benim evime düşmeyeceği ne malum :/ Ben hala tatilde fizikle matematiği tamamlama derdindeyim. :( :( :(

23.01.2016

Bu ülke olmamış. Baştan yapılması lazım.

23.01.2016

Ay bize ne ayol suriyedeki savaştan(!)

TÜM YORUMLARI OKU (9)