Kilis Belediyesinden Yürek Burkan Suriye Reklam Filmi "Ana Şehir"

Kilis belediyesi Suriyeli misafirleri için dünyaya mesaj veren anlamlı bir klip hazırladı.

Kendi nüfusundan daha fazla savaş mağduru Suriyeli misafir eden kent için hazırlanan klipi izleyenler göz yaşlarına hakim olamıyor.

Görüntüler Suriye’de yaşanan dehşet anları ile başlıyor.

Video, Suriyelilerin yaşadığı acılar anlatılıyor.

Suriyelilerle birlikte Kilis’e gelen küçük kız, orada gördüğü bir kadını hayatını kaybeden annesine benzetiyor.

Video:

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
24.09.2016

Arkadaş hergün bombalanıyorsunuz, hala daha '' Suriyeliler :'( '' diye yırtınıyorsunuz. Siz önce kendi halinize ağlayın.

24.09.2016

hem bize hem onlara üzülmek lazım

24.09.2016

Arapça tabelalardan nefret ediyorum.Ülkemde öyle tabelalar görmek istemiyorum.Mülteci kabul eden Avrupa ülkeleri ülkelerinde arapça tabelalar kullanılmasına izin vermiyor.Artık bu ülkede yaşayacaklarsa onlar bize uyum sağlamalı ve dilimizi,milli ve idari yapımızı öğrenmeliler.Biz bu kadar hoşgörülü,anlayışlı oldukça yakında iyice tepemize çıkacaklar.Üstelik bence bir ayıklama yapılmalı.Ailesinin güvenliğini ve yaşamsal ihtiyaçlarını düzene koyan sağlıklı ve 16 yaşından büyük her erkek ülkesine geri yollansın.Burada sahillerde,mağazalarda ya da kafelerde kadınlara laf atacaklarına, ülkelerinde savaşmaya yollansınlar.Bu sayede fare gibi üreyemezler.Kadınlardan ise çocuğu olmayan,bakmakla yükümlü olduğu yaşlı ve engelli biri olmayan,meslek sahibi olmayan kadınlar da ya ülkesine dönsün ya da meslek öğrenmeye çalışsın.Yan gelip yatıyorlar bir de devletten yardım alıyorlar.

Pasif Kullanıcı
24.09.2016

Katlıyorum onların pis dilini ülkemde istemiyorum.

24.09.2016

Ve Mülteciler gittikleri ülkeye çok iyi uyum sağladılar öyle değil mi? Mültecilerin yaptıkları igrençlikler bir kenara, sanki Mülteciler sadece savaştan kaçıyorlarmış gibi algı var, hayır Mülteciler'in isteği sadece güvenli bir yer değil, istedikleri iyi bir yer. Hatta o kadar ki "ölümden kaçıyoruz" diyip ölme ihtimalini bile bile o denizlerden Avrupa'ya gidiyorlar. Kendi ülkesini koruyacağına Akdeniz'in, Ege'nin sularında ölmeyi tercih ediyorlar. Bence mülteciler samimi değiller.

TÜM YORUMLARI OKU (16)