Kılıçdaroğlun'dan Sığınmacı Açıklaması: 'Bu Konuda Netim, Gidecekler'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlusosyal medya hesabından, son dönemde siyasetin ana gündemi haline gelen sığınmacılara yönelik paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, 'Kaçaklar ve sığınmacılar konusunda netim. Gidecekler. Bu konunun suçluları Recep Tayyip Erdoğan ve Avrupa ülkeleridir' dedi.

CHP liderinin paylaştığı videoda ise, 2011 yılından bu yana sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalar yer aldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

'Kaçaklar ve sığınmacılar konusunda netim. Gidecekler. Bu konunun suçluları Recep Tayyip Erdoğan ve Avrupa Ülkeleridir. Onların alavere dalavereleridir. Biz, muhalefete muhalefet olmayız. Bizim mücadelemizin muhatapları çok nettir.'

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
10.05.2022

Bu sığınmacı ve kaçakları milletimiz asla kabullenmeyecek! Arada kapanmaz kaftancıoğlunun dediğinin aksine entegre edilemez kültür farkları var. Kimse sokakta güvende hissetmiyor. CHP bu konuda kıvırmadan net tepkiler koymazsa akp ile birlikte bu oyunun kaybedeni olmaya mahkum olur! CHP İçindeki çürük elmaları temizleyin Atatürk’ün değerlerine geri dönün! Siyasette herkese hiçbir zaman hitap edemezsiniz yok öyle bir dünya. Sürekli rüzgara göre şekil alan söylemlerinizle kendi seçmeninizden de oluyorsunuz haberiniz yok.

10.05.2022

Tarladaki korkuluk bundan daha iyi muhalefet yapıyor..... .... 😠🤪🤪😠😡

10.05.2022

Günaydın reis. Sosyal medyada varlığını hissettiremezsen, geçmişte söylediklerinin hepsi böyle unutulur. Finalde de "Ama ben gitsinler demiştim" diyerek videolar çekersin. CHP'nin youtube sayfasındaki abone sayısı ve videoların izlenme sayısı bunun en büyük kanıtı.

TÜM YORUMLARI OKU (17)