Kılıçdaroğlu Yanıtladı: 6'lı Masada Kriz Var mı?

"Basında çıkan haberlerin aksine masada kriz yok"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu’daki son grup toplantısını yaptığı Elazığ’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhuriyet'e konuşan Kılıçdaroğlu, 'basının bir kesiminde körüklendiğinin tersine 6’lı masada bir kriz olmadığını' söyledi.

"Geçen İstanbul’daydım Sabah gazetesi bir tweet atmış..."

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 'Kriz yaşamadık, hiç böyle bir şey olmadı. Olsa zaten meydana çıkar. Geçen İstanbul’daydım Sabah gazetesi bir tweet atmış: “Ali Babacan’la Kılıçdaroğlu gizlice görüştü.” Ne gizlisi, görüşürüz zaten. Ki benden sonra Sayın Babacan diğer liderlerle de görüştü. Ben İstanbul’da uzun süre kalacaktım o yüzden ilk benimle görüştü. Sanki çok özel bir görüşme de gizliyoruz. Aklın alacağı şey değil. Altı lider bir aradayız ve her zaman görüşüyoruz.

HDP'ye bakanlık tartışmaları

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in, iktidar olmaları halinde “HDP’ye de bakanlık verilebileceği” açıklaması, İYİ Parti’nin yakın zamanda sert tepkisine neden olmuştu. Kılıçdaroğlu,”Tartışmalarda bizim açımızdan önemli olan genel başkanların söylemidir” diyerek kurmaylar kendi görüşlerini ifade edebilirler değerlendirmesini de yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan Partisine 6'lı Masa Talimatı: ''Demeç Vermeyin''
Kılıçdaroğlu'nun Ziyareti Öncesi AK Parti'den Billboard Şov: "CHP ile İlgili Provokatif Afiş Asmak Serbest"
Kılıçdaroğlu'ndan 'Afiş' Tepkisi: 'Batsın Bu Diliniz!'

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
22.09.2022

Olası Cumhurbaşkanı adayları'nın hepsi için iftira dosyaları hazırladıklarına inanırım, fakat ispatlayamam.

22.09.2022

Gülşen olayından dolayı ispatlayabilirsin

22.09.2022

Kriz nasıl olsun, daha henüz çay, kahve, nasılsıniz , çoluk çocuk nasıl, havalarda artık soğudu, bu yıl hangi takım şampiyon olur sizce sohbetindeler. Seçim olup bitecek, bunlar adaya karar vermiş olacak. İçlerinde üçü zaten AKP zihniyetli, biri Bahçelinin eski elemanı, CHP Baykal sayesinde Erdoğan'nı başımıza taç etti, Gürsel Tekin AKP'nin kapatılmasına karşı çıktığını açıkladı, Neden kriz olsun ki? Aslında hepsi aynı renk, sadece tonlar farklı.

22.09.2022

evet aday açıklama konusundaki belirsizlik ve diğer liderlerin de geçmişleri bakımından ufak pürüzler var ama memlekette başka siyaset yapan da yok, o da bir gerçek. Bence bu aday saklama olayını akp'nin dikkatini dağıtmak için kullanıyorlar. Bence başarılı da oldu bu taktik, akp'nin zavallı bir şekilde aday açıklansın diye muhalefetin peşine takıldığı bir gerçek. Erdoğanın bölücü, suçlayıcı ve iftiracı dili kullanmasını büyük ölçüde engellediler. Umarım bu seçimde, ülkenin başına aklı selim, şerefli birileri gelir son 20 yılın aksine.

22.09.2022

Erdoğan siyasi duruşunu uluslararası bir boyuta taşımış durumda ve özellikle son aylarda yapılan dış politika hamleleriyle oldukça popüler bir lider konumuna yükseldi. Ekonomik buhran enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle halk alternatif yöneticiler aramaya yöneldiği bir anda yaşanan bu gelişmeler sönmekte olan ampulü ilk günden daha yüksek voltaj da parlatmaya başladı. Böyle bir ortamda altılı masanın hiç şekilde kazanma şansı yok zira bunu kendileri de biliyor. Dikkat ederseniz Meral hanım ve diğer koalisyon üyeleri eskisi kadar heyecanlı görünmüyor. Kılıçdaroğlu'nun tek başına kazanması da mümkün değil zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (13)