Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ Arasında 'Atatürk Havalimanı' Tartışması

Özdağ'ın açıklaması

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kılıçdaroğlu cevap verdi

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
17.05.2022

Her yerden oy alacağım diye kırk takla at, partinde pkk cenazesine katılan adam olsun, Atatürk'e başkomutan demekten gocunan adam bulunsun, sığınmacılar konusunda net bir söylem geliştiremeyip her telden bir ses çıksın ondan sonra en çok algı operasyonu bana yapılıyor de. Haydi oradan, Ümit Hocanın dediği gibi canınız cehenneme sarı muhalefet.

17.05.2022

😂😂😂şaka gibisin kendin bile gülüyorsundur kendine

17.05.2022

Ümit Özdağ'ın artık başlardaki niyetinden iyice uzaklaşıp sürekli muhaliflere sallamaya başlaması... Yine ülkenin iğrenç siyasetinde garip işler dönüyor

17.05.2022

Adam ısrarla aynı şeyi anlatıyor her yerde. Hemen her konuşmasında zaten her şeyin sorumlusu olarak tabi ki akpyi gösteriyor ama bir dahaki seçimlerde iktidara gelme potansiyeli artık oldukça yüksek millet ittifakına 'çeki düzen' vermeye çalışıyor. Sığınmacıları göndermeme konusunu aklından geçiren muhalefete aba altından sopayı gösteriyor.

17.05.2022

Ümit Özdağ projesi Akepe ve Bahçeli finansmanlı bir projedir.Buralara bile trol yerleştirmişler 😁zannedersiniz özdağ denen paçoz iktisadi sosyal her alanda büyük işler yapmış da muhalefeti yaptıklarıyla dövecek.Irkçı ve hiçbir meziyeti olmayan trol özdağ dan hiç bir bok olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (21)