Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na Hakaret Eden Okul Müdürüne Ödül Gibi Atama

AK Parti'ye övgüler diziyor

Eyyub Bayrak, Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldığı paylaşımında “Porno kasetle genel başkan olanlar mafya filmiyle iktidar olmaya çalışıyor…” yazmıştı.

Bayrak, yine sosyal medya üzerinden İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik ise “At hırsızı seni…” paylaşımında bulunmuştu.

Eyyup Bayrak, yaptığı paylaşımlara gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını silmiş ancak AK Parti'yi öven siyasi içerikler paylaşmaya devam etmişti.

Şube müdürü oldu

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, okul müdürüne hakaretlerinden dolayı herhangi bir soruşturma açılmazken ödül gibi bir atama yapıldığı ortaya çıktı.

Okul Müdürü Eyyup Bayrak'ın, geçtiğimiz hafta Valilik görevlendirmesi ile Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak atandığı öğrenildi.

"Hepsinin hesabı sorulacak"

Duruma tepki gösteren CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, “Liyakatın olmadığı yerde ya AKP İktidarına yalakalık yaparak yükseliyorsun ya da muhalefete hakaret ederek. AKP'nin kriterleri bunlar… Hepsinin hesabı önce sandıkta sonra yargıda sorulacak” ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Kocasının Kendisine Yaptığı Yorumları "Mizah Amaçlı" Paylaşan Kadın Tartışma Yarattı
Almanya ‘Kaçak’ Türklerle Başa Çıkamıyor! Ülkesine Dönene Ayda 2 Bin Euro Veriyorlar
EURO 2024'te Portekiz'e 3-0 Mağlup Olarak Beklentilerin Altında Kalan A Milli Takım'a Gelen Yorumlar!
YORUMLAR
03.09.2022

Zaten serefsizlik yapmassa müdür olamazdi. Iyi serefsizmiş

Aslında bu çark şöyle dönüyor. Aynı şeyi kızımın okulunda da yasadik. Tweet üzerinden İsmet İnönü ye laf giydirdigini sanan lavuk okulumuzun müdürüydü. Bak bunu yapmış odullendirelim değil sen bunu yap senin ödülün bu olacak diye önceden ayarlamalar yapılıyor. Buna boyun eğmeyen de zaten hiçbir şey olamıyor.

Pasif Kullanıcı
03.09.2022

Keser ve sap ilişkisi bunların sonunu çok iyi özetliyor…

03.09.2022

Milli eğitimdeki diğer müdürler farklı mı sanıyorsun6z? Öğretmene sınav müdür olmak için torpil...

TÜM YORUMLARI OKU (27)