Kılıçdaroğlu ve Akşener'den AHBAP'a Destek: 'Millete Koşana Çelme Takmayın'

Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP derneği, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından yardım seferberliği başlattı. Felaket bölgesine giden AHBAP gönüllüleri depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Ancak bu süreçte iktidar mensubu kimi siyasetçiler ve iktidara yakın bazı gazeteciler AHBAP'ı hedef tahtasına koydu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bunun üzerine AHBAP'a sahip çıktı. “AHBAP'a iftira atacağınıza yardım dağıtım koordinasyonunu sağlayın' diyen Kılıçdaroğlu, 'Başlattığınız karalama kampanyası en çok depremzedelere zarar veriyor. Bu hayasızlığa son verin. Halkın kendi inşa ettiği kurumlara çökmeyi aklınıza bile getirmeyin. Millete koşana çelme takmayın!” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Gönüllü olarak depremzedelere yardım götürmeyi amaçlayan insanlara teşekkür edeceğinize, bir de utanmadan hedef mi gösteriyorsunuz? Dolduramadığınız eksikliklerin kapatılmasından bu kadar rahatsız olmayın! Gün birlik günü ise; artık bırakın da bu enkazı hep birlikte kaldıralım' dedi.

Turgay Güler: 'Haluk Levent'e 1 Milyar TL Teslim Edemezsin, Yönetemez'
MHP'li Birol Gür, Ahbap ve Oğuzhan Uğur'u Hedef Gösterdi: 'Yardımları AFAD'a Yapın'
Bu Kadar da Olmaz! AHBAP’a 400 Bin Siber Saldırı
Afet Bölgesindeki Çalışmalarıyla Takdir Toplayan Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur Tehdit Edildi

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
10.02.2023

Oğlum kabul edin artık bu millet size gü-ven-mi-yor ! Güvenmiyor işte.Kızılay'a Afad'a bağış yapıcağına Haluk Levent'e gönderiyor.Afad'a yapılan bağışalr böyle şeffaf açıklanıyor mu? Afad'da toplanan paraları kişisel hesaplara aktarılabilir diye kanun çıkardınız mı? çıkarmadınız mı?

10.02.2023

Iste bunu anlamak hic mi hic istemiyorlar.Burdan anlayin artik secimlerde de böyle bir darbe daha yiyeceksiniz.Paraya cökme amaci belli 10-15 Maasli Liyakatsizlere maas yetistirme durumudur.20 yilda ne yaptiklariniz nasil carcur ettikleriniz alenen kabak gibi meydanda..

10.02.2023

İster kabul edin ister etmeyin HALUK LEVENT ve AHBAP bu ülkenin demokrasisi cumhuriyeti merhametidir.

10.02.2023

Hani Amerika devleti için söylenmiş bir cümle vardı. Bir yerde petrol varsa amerika kan kokusu almış köpek balığı gibi oraya üşüşürmüş. Bunlarda o misal para kokusu alınca bunların feleği şaşıyor bir sapıtıyorlar tadını aldılar... önceden arabalarına mülk Allahındır diye kendilerine ters düşen bir aforizma. Külliyen bunların dinleri de imanları da para...

10.02.2023

Harika bir yorum .Bunların dini ve imanı para.

TÜM YORUMLARI OKU (17)