Kılıçdaroğlu: 'Ülke Yolgeçen Hanına Döndü, Göç İdaresi'ne Milletimiz Adına Gitmem Gerekiyor'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Jandarma Genel Komutanlığı’nın “Her İnsan Bir Göç, Her Göç Bir İnsan.  Göç İdaresi Başkanlığının kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.” paylaşımını, 'Bu, şiirlerle romantize edilecek bir mesele değildir.' diyerek eleştirdi. Kılıçdaroğlu, 'Ülke yolgeçen hanına döndü, Göç İdaresi'ne milletimiz adına gitmem gerekiyor ama sonucun ne olacağını herkes biliyor' düşüncesini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Sığınmacılar kaçak yollarla hala ülkemize geliyor. Ülke yolgeçen hanına döndü! Göç İdaresi'ne milletimiz adına gitmem gerekiyor ama sonucun ne olacağını herkes biliyor. Zincirler, teller; şimdi kum torbası koyarlar herhalde' değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR

anam almıyolar ki seni içeri.. Sende mıy mıy bişey yapmıyon..

11.04.2022

Hayır, adamı da hiç sevmem ama şimdi bu ne demek? Ne yapsın, kapıları tekmeyle kırıp içeri mi girsin?

11.04.2022

Kemal'im git gel yorulmadın mı? sanki içeriye alacaklar seni..oraya giderken harcayagın benzini başka yere harcarsın, boşver gülüm

11.04.2022

:)))

11.04.2022

Sosyal demokrat bir liderden "vur, kır, parçala, küfret, kavga çıkar" gibi beklentilerin olması beni ülkenin seçmeni konusunda ciddi karamsarlığa itiyor. Bu adamdan bunları lütfen beklemeyin ve lütfen kendisi de asla bu saçmalığa girmesin. Benim millet ittifakından beklentim ılımlı siyaset. Hem içte, hem dışta.

12.04.2022

Az once yazdim... Millet zorbalik ve kabalikla yontulmus. Ayrica siyaset farkli bir platform. 6 kisinin keyfine bakmiyor hic birsey. Sandik sayimlarinda biz uykusuzluktan geberip cuvallarin uzerinde yatarken en cok sosyal medyada artislik yapanlarin hic biri yoktu. Dis gucler diye dalga geciyorlar ya... is oyle dalga gecilecek gibi degil 1984 de neyi dugu belirsiz bir adami neden tercumanla ABD konsoloslugunda agirladilar. Buradaki yorumcular oy kullanip her bokta Kilicdaroglunu sucluyorlar, siyaseti anlamayan sussun, bulaniyor ortalik.

TÜM YORUMLARI OKU (15)