Kılıçdaroğlu Troller Üzerinden Erdoğan'ı Hedef Aldı: 'Tek Kelime Edersem Namerdim'

Seçimin yaklaşması ile beraber siyasi liderlerin KYK borçları ilgili vaatleri de peş peşe gelmeye başladı. Hemen hemen tüm liderlerden tarafından ya öğrenim kredisi borçlarının silinmesi ya da faizin kaldırılması talep ediliyor. 

Kredi borçlarını en çok gündeme getiren liderlerden biri de Kemal Kılıçdaroğlu...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bir hafta önce yaptığı açıklamada borçluların kesinlikle ödeme yapmaması gerektiğini belirterek 'Bir sene içinde iktidara geliyoruz; sözünü verdiğim gibi, sizden sadece ana para talep edilecek, o da iş bulduğunuzda” demişti...

Kılıçdaroğlu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından üzerine troll ordusu salındığını duyurdu.

Kılıçdaroğlu paylaşımında 'Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan. Bir de aklınıza gele gele #TırnakçıKemal etiketi gelmiş. Merak etme, Bay Kemal takdir peşinde değildir.' dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun söz konusu paylaşımı şöyle 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan KYK Açıklaması: Sakın Ödemeyin, Bizi Bekleyin!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
18.07.2022

Kemal Kılıçdaroğlu en az 1 yıldır öğrencilerin kredi faizlerini sileceğini, ana paranın da makul taksit ve şartlarda alınacağını belirtiyor. Fakat elinde medya gücü olmayınca, sanki hiçbir şey söylemiyormuş, hiçbir şey yapmıyormuş zanneden bir kitle var. Daha nice yapıcı ve çözüm odaklı sözleri ve çalışmaları var. Duymak isteyene sivri sinek vızıltısı sazdır, duymak istemeyene davul ve zurna çalsan azdır.

17.07.2022

Feyza Öznur nam aktrolle cim'a eylemek istiyorum.

17.07.2022

Kardeşim hatırlıyor musun bilmiyorum. Toyota Corolla'nın "Asla yolda kalmaz" sloganıyla verilen bir reklamı vardır. Bir bak istersen.

18.07.2022

Hükümetin eskiden beri kyk ile ilgili düzgün bir planı olsa en başından öğrencilerden o astronomik faizlerle borcu geri istemezdi. Seçim arifesi olmasa böyle bir yeni planda yapmazlardı. Şimdi yok chp yok başkaları bizim planımızı söylüyor palavralarını bu millet yutmaz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ