Kılıçdaroğlu Sözleri Başını Yakmıştı: İYİ Parti’de Cihan Paçacı Geri Döndü!

İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Cihan Paçacı, tepki çeken Kemal Kılıçdaroğlu sözleri sonrasında istifa etmişti. İYİ Parti’nin, Millet İttifakı’ndan ayrılması sonrasında Paçacı görevine geri döndü.

Cihan Paçacı, HaberTürk’ten Nagehan Alçı’ya verdiği röportajda, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için tepki çeken ifadeler kullanmıştı.

“Şöyle bir şey var: Sokakta Kemal Bey’e itiraz görüyoruz, ‘dürüst değil mi?’ diye soruyoruz, ‘dürüst’ diyorlar. ‘Devlet tecrübesi yok mu?’ diyoruz ‘var’ diyorlar. ‘E o zaman?’ ‘Ama olmaz…’ Sokaktaki bu itirazı İyi Parti olarak görmezden gelemeyiz Nagehan Hanım. Bu itiraz var”

Cihan Paçacı, bu açıklamaları sonrasında Meral Akşener’in isteği ile istifa etmişti.

Ancak dün İYİ Parti’nin Altılı Masa’dan ayrılması sonrasında Paçacı’nın da partideki görevine geri döndüğü öğrenildi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Onedio Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi! Muhalefetin Adayı Kim Olmalı?
İYİ Parti Kurucusundan Akşener'in Açıklamasına Tepki: "Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı Hediye Edildi"
Fatih Portakal: “Siyasetin Bugün İtibariyle Brütüs’ü Meral Akşener’dir”

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
04.03.2023

Göreceksiniz bu Kelaynak bu 6 li masaya comak sokan akp den yemislisi cikacak.Bu adam Meral Aksenerin sonunu getirecek.Bu adam sayesinde akp istedigini aldi ve partiyi dagitti.Meral baskan Imamoglu ve Yavas konusunda tam madara olmus durumda ve su anda rezilleri oynuyorlar.Depremmzedelerin halini bile unutturdular ikinci bir Deprem yarattilar ve hepsi Firavunlara yarayacak sekilde oldu ve bu kelaynak affedildi..

04.03.2023

Partiden istifa etmesine neden olan sözlere bak; "Kılıçdaroğlu dürüst mü? Dürüst. Devlet Tecrübesi var mı? Var. İstiyor musunuz? Hayır..." :D İşte Kılıçdaroğlu 'na karşı olanların özeti...

04.03.2023

İttifak şu an bozuldu diye iki tarafın partilileri birbirine girmesin. Yarın rüzgar eser işler değişir, birbirinizi kırdığınızla kalırsınız. Neticede İYİ Partinin tabanı mutlak muhalif kitleden oluşmakta ve eski geleneksel Merkez Sağı temsil etmekte. Partinin tavanı mevcut iktidarla ittifak olsa bile, o vakit alacakları oy oranı yüzde 3'ü geçmez. Bu koşullarda asıl önemli olan İYİ Partinin tavanı değil, tabanıdır. Ve tabanın iki üç ay içinde kimlik değiştirip iktidardan yana saf alması en başta siyaset bilimi ile çelişir. Ve şu an İYİ Parti'den (hem tavandan hem tabandan) istifalar yüzünden e-devlet kitlenmiş durumda. İYİ Parti üst düzey yöneticileri halkın taleplerini ve gerçek gündemini göremeyerek tarihsel bir hatanın içine düşmüştür. Ve buna en iyi cevap, yine bizzat kendi partilerinin içinden istifalarla gelmektedir.

04.03.2023

plazmatik amip e devlet eyt başvurularından dolayı kilit ne saçmaliyorsun sen

TÜM YORUMLARI OKU (16)