Kılıçdaroğlu: "Bunlar Kalırsa 10 Milyon Mülteci Daha Türkiye'ye Gelecek"

Kılıçdaroğlu ikinci tur öncesi özellikle mülteci ve göçmen sorunana ilişkin söylemlerini sertleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha Türkiye'ye gelecek. Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evine yollacağım, nokta!" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle ⬇️

"Bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı daha Türkiye'ye gelecek. Kalırlarsa yağmalar başlayacak. Genç kızlar sokaklarda tek başına gezemeyecek. Domuz bağıyla insanlarımızı öldürenler iktidara ortak olacak. Her meşrepten teröristi Meclis'e sokacaklar. Bunlar kalırsa dolar 30 liraya çıkacak. Ekmek 10 lira olacak.""

"Sen bu ülkeyi uyuşturucu baronlarına teslim ettin. İktidara gelir gelmez uyuşturucu baronlarının kökünü kazayacağım. Ve bu sebeple iki tane torbacıya öldürttüğünüz gerçek ülkücü kardeşim Sinan Ateş'in hesabını soracağım."

"Bu sandıktan ilk turda memnuniyetsizlik ve değişim mesajı çıktı. Seçim kampanyası, Erdoğan’ın yalanlarıyla geçti. Karşımda daha mert, daha yürekli bir rakip görmek isterdim. İnsanımız, miting meydanlarında gösterilen montajlı videolardan medet ummayan liderleri hak ediyor."

"Çok daha fazla sandık görevlisine ve müşahite ihtiyacımız var. Ben hiç bir zaman çalmadım çırpmadım. Bu memlekette namuslu ve vatansever kamu görevlileri var bunu da kimse unutmasın"

Popüler İçerikler

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
18.05.2023

şöyle sakin bir kafayla oturup kitap okumaya, türkü dinlemeye, sinema izlemeye hasret kaldık. ekonomik kriz, siyasal kriz, adaletsizlik, ötekileştirme, ayrıştırma, kutuplaştırma, hamaset, öfke, gerilim, kaos, kargaşa. ülke, kendisi dışında bir şeyle meşgul olmamıza izin vermiyor.

18.05.2023

Aynen.Sağa bakıyorum siyaset sola bakıyorum siyaset arkama önüme bakıyorum siyaset.Yatıyorum kalkıyorum siyaset.Rüyamda siyaset.Cidden bıktık ya.

18.05.2023

Katılmıyorum sayın Kk insanımız tam olarak bunu hak ediyor kimse kusura bakmasın, kendi seçimleri kendi kararları sonra şikayetin lüzumu yok. ama ünlü kitapta söylenildiği gibi "Ülke halkının çoğunluğunun eğitimden yoksun bırakılması bir cinayettir. Bu, devletin kendi kendini yıkması, yağma etmesi demektir."

18.05.2023

insanımız en iyisini hakediyor.. huzur içinde kardeşçe yasıyor.. birde, çok sey bildiğini zanneden egitimli halkı ayrıştıran batı güdümlü artniyetli insanlar var. ama kişi isterse kendini geliştirebilir her türlü veriyi araştırıp analiz ederek doğruyu yanlışı ayırdedebilir..

18.05.2023

Benim bu topluma olan inancımı AKP'nin %35 alması değil, MHP'nin %10 alması yıktı. Yani biat ettikleri şeye kızıp daha aşağısına biat etmek nasıl bir hiçlik. Hiçlikle tanımlanır herhalde bu.

18.05.2023

bence 88 Iq fazlasıyla iyimser bir rakam bunlar için malesef.

TÜM YORUMLARI OKU (84)