Kılıçdaroğlu, Peker'in İddiaları Üzerinden Sert Konuştu!

Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Sermaye Piyasası Kurulu'ndaki skandallar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da gündeminde. 

Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada 'Devletin nefes borularına yapışmış mikropların hepsini temizleyeceğim.' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Peker'in iddiaları üzerine Twitter'dan sert açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi: 

'Borsada dolandırılan küçük yatırımcının uğradığı zararın telafisi meselesini açayım. Muteber borsa sermayedarlarını hariç tutarak, beni asıl ilgilendiren meseleye geliyorum. Borsada küçük yatırımcı sadece SPK’nın yolsuzluk mekanizmasıyla soyulmadı.

İçeriden bilgi alarak, manipülasyonla küçük yatırımcıyı soyan çeteler var. Bunu hisse grafiklerinden de çok net izliyorum. Örneklerini TCMB faiz kararlarında ve sosyal medyada çıkartılan bazı dedikodular sürecinde de gördüm, notlarımı aldım.'

CHP Genel Başkanı paylaşımlarını şöyle sürdürdü 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
28.08.2022

Bu bayağı kendisini çaktırmadan aday göstermeye alıştırıyor

28.08.2022

En son bu tür demeç verenlerin ne yaptığı hepimizin malumu demi? “Türkiye bağırsaklarını temizliyor” diyerek ülkenin ebesini sikmiştiler Ergenekon/balyoz operasyonları ile! Bu da acaba yaşın yanında kuruyu da yerle yeksan etmek, iktidara gelince, büyük bir rövanş alma arzusunda mı acaba? Bu tür söylemlerin içinde helalleşmek değil bilakis rövanş duygusu yatmakta olduğunu kavrayacak muhakeme yeteceğinizin olduğunu temenni ediyorum!

28.08.2022

Hahahaha Bu kafa ile biz düzlüğe çıkamayız ki! Bir seçim sonra yine başa gelirler, bir nevi nadasa bırakmışlar misali ve o zaman, sözlerimi maruz görün, sizi bir güzel dikerler 😂 kurtuluşunuz da olmaz bu arada

28.08.2022

Hatırlıyor musunuz “Türkiye bağırsaklarını temizliyor” demişti birileri (Bülent Arınç) ve tarihimizin en büyük kumpas davası yapılmış (Ergenekon/Balyoz operasyonu) laik Asker ve Aydın kesime karşı itibar suikastları, özgürlük kısıtlamaları, hapis cezaları ile dolup taşmıştı! Sonradan kamuoyu öğrendi ki meğer bu cenahı tasviye edip FETÖ ile doldurulmuş idi boşalan alanlar, askeri güç ortadan kaldırılmıştı! Bugünlerde Kılıçdaroğlu’nun bu demeci de bana o günleri hatırlattı açıkçası! Bas bas bağrıyor “adayım” diye! “Helalleşme” değil bilakis “rövanş” duygusunun ağır bastığı gözler önüne serilmiyor mu? Bir bahane ile karşı cenahı yok etmek isteği yorumu çıkmıyor mu? Şimdi birileri “ne alaka” diyecek! Çok alaka! İletişimden bihaber olmamak lazım! Sözlerin nerelere çekileceğini hesap etmeli! Geçmişte kim ne dedi, neler yaptı?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ