Kılıçdaroğlu’nun Ziyareti Öncesi MEB’in Kapısına Zincirli Kilit

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS’de yüksek puan aldıkları halde mülakatlarda düşük notlarla elenen öğrencilerin sosyal medyadaki isyanı sonrası, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den randevu talep ettiğini ancak bir cevap veremediğini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, “Bu milletin çocuklarının hakları mülakatlarda gasp edildi. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan randevu talebime hala dönülmedi. @tcmeb yarın saat 13.00’te görüşmek üzere…” demişti.

Gazeteci Hayri Demir, Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi kilit vurulan kapının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
30.12.2021

Ne kadar ayıp ya. Dünyanın hiçbir yerinde yoktur böyle önlem yöntemleri gülünçler sizi.

30.12.2021

rezilliklerine her gün bir yenisini ekliyorlar.. kendi mezarlarına kürek atıyorlar farkında değiller.. tarihin çöplüğüne süpürülmelerine bir seçim kaldı..

30.12.2021

Nasil bir terbiyesizliktir bu…. Kendilerini kucuk dusurmekten, yaptiklari usulsuzluklerin haksizliklarin arkasina saklanmaktan baska bir sey olamaz bu. Korkaklar zincirli kapilarin arkasina saklanir. Siz halka açık bir yeri kime kapatiyorsunuz. Artik bir gidin de kurtulalim ulkeyi utanc tablosuna cevirdiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (7)