Kılıçdaroğlu'nun 'KHK'lıların Tamamını İade Edeceğiz' Sözleri Tartışma Yarattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu KHK'lı bir eski kamu çalışanının 'Başa geldiğiniz zaman bize nasıl bir somut çözüm önerisi sunacaksınız?' sorusuna 'Tamamını görevlerine iade edeceğiz' yanıtını verdi. 

Bir dizi programa katılmak üzere Samsun'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KHK ile ihraç edilmiş eski bir kamu personelinin sorusuyla karşılaştı.

Kılıçdaroğlu, 'Biz KHK'lılar son olarak somut bir şey duymak istiyoruz. Siz başa geldiğiniz zaman bize nasıl somut bir çözüm önerisi sunacaksınız?' sorusuna 'Az önce televizyonların olduğu yerde de söyledim. KHK'lıların tamamını görevlerine iade edeceğiz' yanıtını verdi. Bu sözlerin üzerine KHK'lı yeniden araya girerek, 'Tamamını iade edecek misiniz?' dedi, Kılıçdaroğlu da 'Tamamını iade edeceğiz' diye yineledi.

İşte o diyalog 📹

Ümit Özdağ'dan sert yanıt

AK Partililerden tepkiler geldi

Kılıçdaroğlu'na AK Partili isimlerden de eleştiriler geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'Önceleri lafı geveleyip 'Aklanan 'KHK'lılar' diyorlardı. Sonunda baklayı ağzından çıkarmış, 'tamamı' demiş. Kendisini göreve getiren FETÖ'ye sadakatini ifa etmeye devam ediyor. Keşke ona buna değil, biraz da olsa vatanına ve milletine sadık olsaydın' dedi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas da, 'Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ile helalleşmeye son sürat devam ediyor. Süreci planlı şekilde yönetiyorlar. Başlarda 'suça karışmamış KHK'lılar iade edilecek' dediler. Şimdi ise 'KHK'lıların tamamını görevlerine iade edeceğiz'diyorlar. FETÖ'cü ve PKK'lıların umut bağladığı 'LİDER!'' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
31.08.2022

Khk = Kanun Hükmünde Kararname. Neden var? Çünkü kanun dışı hareket etmeyen binlerce insanı işinden başka türlü atamazsın. Neden atıldılar? Çünkü kendi gerizekalı elemanların onların yerine yerleşip sana biat etmeliler ki dilediğin gibi ülkeyi yağmalayabilesin. Peki fetö? Fetö bir saçmalık. Cemaatçiler terör örgütü olsa dünyada ilticaları kabul edilip Türkiye’de olduğundan bin kat iyi hayatlar yaşamaya başlamazlardı. Terör örgütleri kendi ismini kendi verir. Cemaatten terör örgütü çıkmaz. Ama tüm namuslu insanları atacak bi poşet lazımdı,ismini fetö koydular. Kısacası biri KHKlıysa namusludur ve namussuzluk yapmadığı için işinden kanuni yollarla atılamamıştır. Tüm KHKlar amasız fakatsız işe iade edilmelidir. NOKTA

31.08.2022

Bu platformda terbiyemi hiç bozmadım bozmayacağım ama .... Tanrı senin de gönlüne göre versin tez zamanda..

Pasif Kullanıcı
31.08.2022

Bu da iyice oy alcam diye yapmadığı kalmadı, ne farkın var oy için surileri göndermeyen adamdan ayıp ya şu siyasette omurga denilen birşey yok mu

31.08.2022

harbi aptal bu adam seçimi kaybetmek için her yolu mübah görüyor

TÜM YORUMLARI OKU (23)