Kılıçdaroğlu'nun Elektriğinin Kesilmesi İçin Ne Dediler?

'Zamlar geri çekilene kadar faturamı ödemeyeceğim' diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün elektriği kesildi. Olay sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Elektriğe yapılan fahiş zamlar geri alınana kadar faturaları ödemeyeceğini ilan eden ana muhalefet lideri, evinin elektriksiz kaldığını bugün Twitter'dan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kılıçdaroğlu, akşam saat 21.00’de konuyla ilgili bir açıklama yapacağını da söyledi. 👇

Kılıçdaroğlu: 'Eşimden Az Önce Haber Geldi, Elektriğimizi Kesmişler'

CHP'li yetkililer, Kılıçdaroğlu'nun fatura direnişini kamuoyunda farkındalık oluşana kadar sürdüreceğini vurguluyor. Bu akşamki açıklamanın da mum ışığında yapılması muhtemel görünüyor.

Gazeteci İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu'nun ödemediği 3 aylık fatura tutarının 1030 TL olduğunu belirtiyor. 👇

Selvi Kılıçdaroğlu, yaşananlarla ilgili "Biz ödeyemeyecek durumda değildik ama 4 milyon aile var ödeyemeyen onlarla dayanışma içerisinde olalım istedik. Atlatırız, o kadar önemli değil, idare edeceğiz" diye konuştu. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kılıçdaroğlu'nun elektriğinin kesilmesinin ardından sosyal medyada konuyla ilgili pek çok paylaşım yapıldı. Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kılıçdaroğlu ve eşini evine davet etti. 👇

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Benim de elektriğim kesildi" dedi. 👇

Geçtiğimiz haftalarda faturasını ödemediği için aynı durumla karşılaşan Moda Sahnesi ise "Koşulsuz şartsız yanındayız" mesajı paylaştı. 👇

Kılıçdaroğlu'nun eylemine destek kadar eleştiri de vardı. O tepkilerden öne çıkanlar 👇

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
21.04.2022

3 aylık toplam fatura tutarı 1030 TL yanlış duymadınız 1030 TL! AQ ben hiç ekstra tüketim yapmadan 1 ayda ödüyorum bu tutarı 3 ayda nasıl 1030 TL bir fatura olur milletvekillerine elektrik de mi indirimli sadece Kemal için demiyorum beni temsil eden adamlar benden daha ucuza yemek yiyor, fatura ödüyor, giderleri benim vergim ile karşılanıyor, karıya kıza benim vergim ile gidiyorlar, aldıkları nefes benim param ile ama ben fakirim tüm milletvekilleri zengin parti ayırmaksızın diyorum bu ülkenin ırzına geçtiniz ırzına yiyin bakalım hepiniz yiyin çıkışı kolay olacak mı göreceğiz.

21.04.2022

Vala sen kendini sorgula arkadaşım. 3+1 eve ayda 150/170 tl ödüyoruz

21.04.2022

Hukuk devleti sonuçta kesilmesi gerekir güzel protesto tebrik ederim kesileceğini zaten kendi de biliyor ama işte anlamaz o gurüh.

21.04.2022

Kısa süreçli ve sonucun baştan belli olduğu protestonun kime ne faydası var anlamış değilim. Faturanı ödemezsen keserler, sen de diğerleri gibi kalırsın karanlıkta... Ne oldu şimdi ne başardın genel başkan :/ Kafes dövüşçülerinin arasına dalan cılız bi romantiksin...

21.04.2022

öyle deme ama işte ya kalbini kırdın kılıçtaroğlu amcamın ak partinin trolleri gibi chp'nin trolleri de seni yerler aman dikkat et kuzum bak yukarı da 170-200 TL fatura ödeyen insanlar var..

TÜM YORUMLARI OKU (30)