Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Duyurdu: Erdoğan'ın Açtığı Man Adası Davası Yargıtay'dan Döndü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Man Adası belgeleri nedeniyle açtığı tazminat davasında verilen ceza Yargıtay'dan döndü. Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Kılıç, sosyal medya hesabından Erdoğan'ın açtığı Man Adası davasının Yargıtay'dan döndüğünü açıkladı.

Avukat Celal Çelik'in paylaşımında, 'Bu kez Yargıtay, Erdoğan'a ders verdi! Man Adası davalarında da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu haklı çıktı ve kazandık! Suç işleyen sözde hakimlerce (3 davada) verilen yüzbinlerce TL'lik kararlar Yargıtay tarafından bozuldu! Kazanmaya ve ders vermeye devam edeceğiz! Sözümüz söz!' dedi.

Kılıçdaroğlu, Çelik'in paylaşımını alıntıladı 📌

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
13.04.2022

100 de 1'lik bir kazanış. inadına sağlık Kılıçdaroğlu.

Objektif olmak gerekirse doğru değil. Kılıçdaroğlu açılan hakaret davaların %60'dan beraat etti. Mahkemeler aslında gayet bağımsız. Sorun bazı hakimlerin eğilimli olması. ABD'de de aynısı var. Daha ilerici Liberal hakimler var, obru tarafta daha muhafazakâr tutucu hakimler. Yargı dağıtmak çoğu zaman yorum meselesi.

Bu ülke sese değil ete bakar sanatçısını ona göre seçer. Siyasettede böyledir, şovmen sever , devlet adamı sevmez. İşte bu nedenle güzel ülkemizden Fatihler, Atatürkler geçse de ülkeden bir bk olmaz. Kılıçtaroğlu tam bir devlet adamıdır.

13.04.2022

Bende hayranım kılıçdaroğluna ama kıymetini bilmiyorlar hakkında saçma sapan konuşuyorlar ekşi sözlükte biri demiş adaylığı için bürokratlıktan başka vasfı yok diye daha ne bekliyordun nasa çalışanımı kafaları bu kadar çalışıyor

13.04.2022

Aslında o kadar önemli bir haber ki bu ama bir anda Twitter'da CB'nın 2053 hedefleri paylaşıldı hem de kendi resmi hesabından. Gündemi bir anda değiştirmek için yine bir dünya yalanı sıraladılar. Yiyenler bildiğiniz gibi...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ