Kılıçdaroğlu’nun Adaylığına Tepki İstifası: ‘Bizim için Hayal Kırıklığı Oldu’

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını ‘hayal kırıklığı’ olarak yorumladı.

Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na itirazlarını ilettiğini söyleyen Ödemiş’in açıklaması şu şekilde;

"Türkiye'nin yeni dönemi şekillendireceği iddiasıyla açıklanan liderlik namzedini ve bu liderliğin kadro yapısını, büyük bir heyecanla çıkmış olduğumuz siyasi maceramız için bir hayal kırıklığı olduğu gerekçesiyle, son yıllarda yaşadığımız kutuplaştırıcı ve ötekileştirici siyasetin, bir başka versiyonunun, eser miktarda da olsa, öznesi olmak istemediğimi tüm kamuoyuna duyurmak istedim"

Bu haberler de ilginizi çekebilir

CHP’nin Yeni Genel Başkanı Kim Olacak?
Ahmet Hakan Bile Kabul Etti: ‘Enfes Formül Buldular’
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
YORUMLAR
07.03.2023

Bakanlık istemiştir verilmediği için istifa etmiştir. Bunlar alıştı tabi akraba usulü devlete çökmeye.

07.03.2023

ah canım arkadaşlar bugünü yas ilan edelim milletimiz böyle önemli şahsına münhasır bir arkadaşı kaybetti napcaz simdi

Sakal atmadılar mı sana hayırdır ?

TÜM YORUMLARI OKU (13)