Kılıçdaroğlu’nun Adaylığına Karşı Cinsel Organını Gösteren Cemre Demirel'den Tepki Çeken Bir Açıklama Geldi

Cemre Demirel, yaptığı yayınlarla ve attığı tartışmalı tweetlerle sık sık gündem olan birisi. Mutlaka kendisinin tartışmalı bir söylemine denk gelmişsinizdir.

Şimdiki gündemimiz ise kendisinin Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmasına karşı görüşünü cinsel organını göstererek belirtmesi oldu... Tabii bu video kısa bir sürede gündem oldu. Cemre Demirel de bu konu hakkında bir açıklama yaptı.

Gelin detaylara hep birlikte bakalım...

Yaptığı yayınlarla ve özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmasına karşı görüşünü cinsel organını göstererek belirten Cemre Demirel gündemde biliyorsunuz ki.

Yayınladığı o malum videoda Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan Cemre Demirel, şu sıralar pek bir araştırılıyor dolayısıyla. Peki Cemre Demirel kimdir?

1989'da İstanbul’da dünyaya gelen Cemre, İslam dinini konu alan birçok kitap kaleme almış bir yazar aslında. Bunlardan en bilineni ‘Bir Başka Din: Tasavvuf’ adlı kitabı hatta. Son zamanlarda ise YouTube videolarıyla ve Twitter'da yaptığı ve sık sık tepki çeken açıklamalarıyla gündemde kendisi.

Şimdi dönelim esas konumuza. Cemre Demirel'in gündeme düşen açıklamalarından biri de yaptığı bir yayında Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı cinsel organını göstermesiydi işte...

O yayından kısa bir kesiti şöyle bırakalım:

Ancak bu videodan da evvel kendisinin Kemal Kılıçdaroğlu'na küfür ve hakaret ettiği söylemleri olmuştu.

twitter.com

Belki görmüşsünüzdür.

Cemre Demirel, attığı o videodan sonra sonunda bir açıklama yaptı.

twitter.com

Ancak Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özür dilemedi.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Ve devam etti:

twitter.com

Tabii Cemre Demirel'in bu açıklamasından sonra kendisine tepkiler de gecikmedi:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Buyrun yorumlara!

twitter.com

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
30.07.2022

e haklı, 4 seçim akp'ye oy vermiş adam bile mansur yavaş aday olursa oyumu ona veririm, kemal bey aday olursa mecburen yine tayyibe yönelicez diyor. e herşey bu kadar ortadayken kılıçdaroğlu çıkıp adayım derse gözümde hırstan gözü dönmüş bir orospu çocuğu olmaktan öteye gidemiicek

30.07.2022

Al benden de o kadar. Ama bence Millet İttifakı tek bir aday çıkaracaksa (ki öyle görünüyor) o Kılıçdaroğlu olamaz. İttifak bir parti genel başkanının ortak aday olmasına izin vermez. Genel başkan harici bir aday (muhtemelen CHP üyesi biri) seçilecektir. Eğer İttifaktan bağımsız olarak Kılıçdaroğlu adaylığını ilan ederse Akşener de, Karamollaoğlu da adaylığını ilan edecektir. Böyle bir durumda Akşener'e oy veririm. Kılıçdaroğlu'nu sevmediğimden değil seçmeninin isteklerine kulağını tıkadığı için ona oy vermek istemediğimden. Yani iki ihtimal var: Birincisi, ortak bir aday olacak o da Kılıçdaroğlu falan olmayacak, parti içerisinden birisi seçilecek gönül isterki Yavaş olsun. İkinci ihtimal, Kılıçdaroğlu aday olacak ve diğer parti liderleri de adaylığını ilan edecek.

30.07.2022

Kılıçdaroğlu'nun aday olup, Erdoğan karşısında kazanması içinde bulunduğumuz Türkiye gerçeklerine terstir. Bu sebepten ben de Kılıçdaroğlu'nun adaylığını yerine Mansur Yavaş'ın adaylığını desteklemekle birlikte Cemre'yle aynı jargonda konuşan ve hareket eden Jahrein, Erlik gibi patavatsızlardan da hoşlanmıyorum.

30.07.2022

Ayrıca Kılıçdaroğlu meymenetsizinin seçilmemesi kadar büyük bir sorun da seçilmesi olur. Türkiye içinden zor çıkılacak bir bataklığa girmiş durumda ve buradan çıkarabilecek birinin yönetime gelmesi şart. Kılıçdaroğlu getirip durum kurtarılamayınca bu balık hafızalı millet bugünü unutup, şimdi Menderes ve Özal'a yaptığı gibi RTE'yi melek ilan eder yine. Bir daha ülkenin yüzü hiç gülmez, hatta Türkiye'nin sonu bile olabilir.

30.07.2022

Kılıçdaroğlu’nun aday olmamasını savunan ve bu kadar olmasa bile en sonunda böyle radikalleşebilecek büyük bir grup var. Şahsen ben de istemiyorum. Mansur Yavaş varken diğerleri haddini bilsin lütfen.

TÜM YORUMLARI OKU (87)