Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Video: 'Yok Dedikleri Uçağı Teknoloji Festivallerinde Uçurdular'

KılıçdaroğluTwitter paylaşımında 'Bunların her şeyi, hiç ettikleri 128 milyar dolar hikayesine benzemeye başladı. Var gibi ama yok gibi de... Yok dedikleri uçağı teknoloji festivallerinde uçurdular, yangınlarda uçuramadılar'  ifadelerine yer verdi.

O video 👇

Videoda orman yangınları hakkında iktidar temsilcilerinden gelen açıklamalara yer veren Kılıçdaroğlu, 'Yok dedikleri uçağı teknoloji festivallerinde uçurdular, yangınlarda uçuramadılar' eleştirisinde bulundu.

Ayrıca bakınız 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
THK Eleştirilerine Yanıt Veren Pakdemirli: 'Envanterimizde Yangın Söndürme Uçağı Yok'

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.07.2021

lan oğlum islamcılar gelip allah birdir derse, gidin budizme filan yönelin:D islamcı orspu çocukları öyle yalancı iki yüzlü şerefsizdir:D

31.07.2021

Hala bu islamcı asalaklar anlamamıştır. Erdoğan erdoğan diyordur.. Erdoğan bu kadar olay oluyor bilememe ihtimali nedir? Açar tv gazete internet bi okur bakar. Haberi vardır. Kandırmıyo kimse Erdoğanı. Zaten kandırılabiliyorsa aptal bir cumhurbaşkanıdır. Hiç yönetmemelidir. Erdoğan bu olayları opere eden kişidir. Suriyeli, afganların gelceğini bilen kabul edendir. Ormanların yakılmasına sesini çıkartamayandır. Mafyayla aynı çuvala girersen, o yılan seni sokar. Sokuyor işte. Kendini anlattı orda soyluyu mu anlattı sanıyorsunuz? Açın artık gözünüzü!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ